dagelijks open van 11.00 u tot 19.00 u
maandag gesloten, ook op zondag open.


La Boule de glace ijssalon La Boule de glace ijssalon

Uw ijsbereider bij uitstek als je kiest voor kwaliteit

" Maak het verschil "

Het nagerecht is een heel belangrijk onderdeel van het feestmenu dat men zeker niet uit het oog mag verliezen. We steken graag de hand uit om u te helpen bij de toelevering van hoog kwaliteitsijs en verfrissende sorbets.

Door mijn jarenlange ervaring ( 33 jaar traiteurzaak "tkeukentje") in de bereiding van nagerechten en aanverwanten staat de slogan "Kwaliteit als publiciteit" hoog in ons vaandel.

Ik ben me in de voorbije jaren gaan vervolmaken in de "Gelato University van Bologna" om me volledig en praktisch te scholen in deze materie. Het vak van ijsbereider (Gelato) is een "metier" apart. Er moeten niet alleen strikte regels gevolgd worden maar ook passie, gedrevenheid, feeling, liefde en eerbied voor het product leiden tot een creatief resultaat.

Ons ijs wordt bereid met de hoogste topkwaliteit aan basisproducten, rechtstreeks ingevoerd vanuit Italië en Sicilië. Alle sorbets en afgeleiden hiervan worden ambachtelijk geproduceerd met "verse vruchten en jus". Er zijn exclusieve smaaksoorten te verkrijgen zoals: "Cassata, groene thee, kaneel, lavendel, mascarpone, reglisse -zoethout , enz. ...". Verder kunnen we voldoen aan uw speciale wensen met bv. "sorbet van tomaat, kerrie-ijs, erwten-ijs, sorbet rodenbach" enzovoort.

La Boule de glace evenementen - ijskar huren ijscatering - uw ijsbereider bij uitstek ijs hoorntjes op het statief ijscatering - uw ijsbereider bij uitstek

Een echte ijskar op uw feest ?

Verhuur ijskar - triporteur met bediening.

Met de triporteur kunt u op een originele wijze uw gasten met een lekker tussendoortje of dessert verwennen : iedereen die op uw feest aanwezig is kan genieten van een lekker ijsje of sorbet.



Feesten & evenementen met lekker ijs en ijskar !

Verhuur & catering triporteur

Of u nu een huwelijksfeest, verjaardag, communie, lentefeest, baby borrel, barbecue, opendeurdag of bedrijfsfeest heeft, het maakt niet uit, iedereen lust wel een ijsje. De triporteur huren is steeds met bediening.

ijscatering - uw ijsbereider bij uitstek

IJscatering

We staan in voor de ijscatering op tal van evenementen, na de vergadering, op vrijdag na de werkweek voor alle personeelsleden (gezellige korte babbel en lekker ijsje, mmm...), na voorstelling van een nieuw product aan de klanten, na film- of theatervoorstelling, na de huwelijksmis aan de uitgang van de kerk, op het schoolfeest, wijk- of straatfeest, rommelmarkten, dit zijn maar enkele gedachten waar we u verrassend en verwennend kunnen van dienst zijn.



hoorntjes op statief

Hoorntjes op het statief

Voor zij die eens willen snoepen zoals in de winkel, genieten van een hoorntje uit het vuistje. Een succesnummer bij u thuis voor uw kleine feesten en feest avonden, voor grote events wordt dit thuis gebracht.



Heeft u een evenement waar een ijsje niet mag ontbreken?
Steeds tot uw dienst om uw idee samen uit te werken !





ijstaart communielammetje orginele bokalen gevuld met ijs en sorbets buches, bombes en ijstaarten voor Kestmis en Nieuwjaar

Graag tot uw dienst voor de perfecte desserts tijdens de communieperiode

ijstaart communielammetje

Communielammetje

La Boule de glace verwent u met overheerlijke communielammetjes, kunstig gemaakt.

Nu bestellen orginele bokalen gevuld met ijs en sorbets - hoorntjes op statief

Originele bokalen gevuld met ijs en sorbets

Ideaal voor aan het buffet... Hier wordt kleurrijk een assortiment bokalen gevuld met ijs en sorbets, een formule met hoorntjes of bordjes om uit te serveren.


Hoorntjes op het statief

Voor zij die eens willen snoepen zoals in de winkel, genieten van een hoorntje uit het vuistje.

Nu bestellen buches, bombes en ijstaarten voor Kestmis en Nieuwjaar

Graag tot uw dienst vanaf 14 december opnieuw met bûches, bombes & ijstaarten

La Boule de glace verwent u met overheerlijke bûches, bombes en ijstaarten voor Kerstmis en Nieuwjaar. Bestellen zal online kunnen gebeuren of telefonisch 051/22 22 24.

La Boule de glace - contacteer ons La Boule de glace - contacteer ons

Delaerestraat 10
8800 Roeselare
Tel : 051 222 224

info@labouledeglace.be


Verzenden »


Assortiment ijs voor afhaling

Natuurlijk product en natuurlijke smaken zijn essentieel voor een "gelato artigianale".

We doen graag dingen anders, vandaar dat we tal van nieuwe smaken in ons assortiment opgenomen hebben en we je graag de beste "gelato" serveren dat je ooit hebt geproefd.



½ liter doos ijs : € 7.00
1 liter doos ijs :   € 13.00


Onze artisanale ijsjes op het hoorntje, puur natuur

Eigenzinnig, authentieke en toch heel sympathieke wijze om uw genodigden origineel te verwennen, je zal zien, "het wordt even stil aan tafel"...

Prijs : € 4,25 / Persoon
Prijs : € 4,25 / Persoon
Bestellen
Naam € / liter
aalbessen sorbet 13,00 Bestellen

Verse aalbessen van kleine producent, goed evenwicht zuurzoet.

aardbeien 13,00 Bestellen

Gemarineerde aardbeien van eigen bodem met aroma van limoen - citroen.

aardbeien sorbet 13,00 Bestellen

Verse aardbeien van eigen bodem, aromatische sorbet.

abrikoos sorbet 13,00 Bestellen

Een niet te evenaren topproduct, explosie van smaak.

advocaat 13,00 Bestellen

Ons streekproduct wordt hier in een frisse ijsbereiding voorgesteld.

after eight 13,00 Bestellen

Chocolade "pur fondante" met licht aroma verse pepermunt en krokant van chocolade sliertjes.

amandel 13,00 Bestellen

Top kwaliteit van 's werelds lekkerste Siciliaanse amandelen "mandorla del val di noto"

amaretto di saronno - amandel 13,00 Bestellen

Heel populaire amandellikeur in een smeuïge ijsbereiding.

ananas crème 13,00 Bestellen

Sublieme en populaire smaak, een aangenaam zoet en eveneens een fris zuurtje.

ananas sorbet 13,00 Bestellen

Verse ananas, niet zomaar een ananas variëteit: "pain au sucre" of "ananas du Bénin" noemt die topkwaliteit.

appel - kaneel 13,00 Bestellen

Bijzonder mooie harmonie, het fris geperste appelsap van granny smith met gemalen kaneel knoppen, een belevenis.

artisjok 13,00 Bestellen

Bij de hartige smaken, een heel mooie creatie om als hapje te voorzien, te proberen.

bacio 13,00 Bestellen

"Tipico Italiano", chocolade - hazelnoot samenstelling met als afwerking knapperige hazelnoten "molto buono"

banaan 13,00 Bestellen

Verse banaan herkomst Guadeloupe-Martinique wordt hier een subliem ijs.

basilicum sorbet 13,00 Bestellen

Verse basilicum wordt geïnfuseerd in de basis, explosie in de mond!

biscuit 13,00 Bestellen

De smaak van een vers gebakken amandel biscuit.

bloedsinaasappel sorbet 13,00 Bestellen

Rechtstreekse invoer van deze bloedsinaasappel uit Sicilië, product gelabeld met "IGP", lava gesteente van de Etna geeft een heel specifieke kleur en smaak.

bosvruchten sorbet 13,00 Bestellen

Braambessen, blauwe bes, framboos vormen samenstelling van deze sorbet.

buonissimo 13,00 Bestellen

Typisch Italiaans, een populaire smaak met een variegato gianduiakrokant.

café 13,00 Bestellen

Expressieve koffie smaak, maar toch wit ijs.

café au lait 13,00 Bestellen

Hier een subtiele koffie smaak dit met een infusie van grand cru café van Ethiopië.

café bianco 13,00 Bestellen

Een uiterst rijk aroma van deze "Arabica" koffie, zacht van smaak, voor de echte koffie kenner.

café steranijs 13,00 Bestellen

Een variatie van café met een infusie van steranijs.

café turc 13,00 Bestellen

Kardemon is hier het hoofdbestanddeel, in de keuken worden de peulen vaak omwille van zijn oosterse smaak gebruikt, kardemom heeft een zoete, scherpe geur en smaakt naar bergamot, citroen en kamfer.

campari orange sorbet 13,00 Bestellen

Het bitter, het zoet, de fluwelige kleur maken hier van deze sorbet een appetizer van het hoogste niveau.

caramélia toffee 13,00 Bestellen

Melkchocolade "caramélia" ijs met een krokant van gezouten boterkaramel.

caramel met nootjes 13,00 Bestellen

Ambachtelijk caramel-ijs afgewerkt met licht gekarameliseerde hazelnootjes en gepofte rijst, "quand ça craque, c'est bon"

caramel-hazelnoot met nougatine 13,00 Bestellen

Combinatie van caramel-ijs en de 100% puur hazelnoot Piëmonte IGP met krokant van huisgemaakte nougatine

cassata 13,00 Bestellen

De echte Siciliaanse traditie met een hoeve ricotta-ijs met een kleurrijke garnituur van gekonfijte sinaas, limoen en citroen van Syracuse IGP

champagne sorbet 13,00 Bestellen

Sorbet met de echte champagne, puur natuur, finesse.

cheesecake 13,00 Bestellen

Een roomkaas met een crumble van koekjes maken hier het hoofdbestanddeel.

chocolade "à l'orange" 13,00 Bestellen

Donkere chocolade in een super combinatie met sinaasappel pasta, rijke chocolade met die frisse citrus.

chocolade - crème épaisse 13,00 Bestellen

Speciaal chocolade-ijs met een frisheid van de zure room en een perfecte smeuïgheid.

chocolade caramel 13,00 Bestellen

Combinatie van chocolade donker met huisgemaakte caramel, een sublieme smaak impressie.

chocolade donker 13,00 Bestellen

"Grande finesse", dit is in korte woorden deze grand cru chocolade van Ecuador en Vénézuela in een perfecte compositie, "ons visite kaartje"

chocolade guanaja 13,00 Bestellen

Deze legendarische naam voor een grand cru chocolade van het eiland Guanaja voor de kust van Honduras.

chocolade melk 13,00 Bestellen

We starten met onze 100% chocolade van Ecuador en Vénézuela met een gedeelte witte basis om zo een ijs te bekomen als een top "mousse au chocolat".

chocolade wit 13,00 Bestellen

De cacaoboter geeft een bijzonder aangename en mooi aanwezige smaak.

citroen crème 13,00 Bestellen

Biologische citroenen van Syracuse IGP, door ons rechtstreeks van Sicilië ingevoerd, 's werelds beste, omdat ik bezeten ben van topproducten, hier nogmaals het bewijs.

citroen sorbet 13,00 Bestellen

Nergens beter, bio - Siciliaans - Syracuse - IGP, laat deze zachte frisheid maar op uw tong smelten, geen verder commentaar...

cornet, hoorntje, 1 bol 0,40 /
Bestellen

Hoorntjes zijn van topkwaliteit en rechtstreekse invoer van Italië met hoogste kwaliteitslabel

cornet, hoorntje, 2 bollen 0,40 /
Bestellen

Hoorntjes zijn van topkwaliteit en rechtstreekse invoer van Italië met hoogste kwaliteitslabel

crème épaisse 13,00 Bestellen

"A la Française" de zure room ligt aan de basis van deze heerlijke ijsbereiding.

cuberdon 13,00 Bestellen

De Gentse neuzen zijn een openbaring in dit ijs, heb een tijdje moeten zoeken om dit mierzoete product in een goede verhouding te krijgen en het is me gelukt, jureer zelf.

dadels 13,00 Bestellen

Een klassiek basis-ijs met hoog kwaliteit dadels in stukjes als super ervaring in de mond.

ferrero rocher 13,00 Bestellen

"La glace féminine", jonge meisjes zijn er gek op, een lichte combinatie van basis-ijs en chocolade ijs, veredeld met een 100% hazelnoot pasta en een krokant van fijne gekarameliseerde hazelnootjes Piëmonte.

fiordilatte 13,00 Bestellen

In Italië het ijs bij uitstek, puur natuur met een expressieve smaak van volle rauwe melk en room waar nog natuur grondstoffen in aanwezig zijn.

fiordilatte chocolade 13,00 Bestellen

Het werken met een lokale zuivel betekent dat we met de beste melk en room gecombineerd met grand cru chocolade hier een gelato krijgen van hoogste niveau.

formidable 13,00 Bestellen

Gin en tonic zwaaien hier de scepter, populariteit alom.

framboos sorbet 13,00 Bestellen

Framboos is een van de meest dankbare vruchten om een frisse sorbet te bereiden, hier proef je de 100% verse vruchten en een aangename frisheid.

fruits exotiques sorbet 13,00 Bestellen

Aromatisch, zoet, zuur, kleur zijn hier mooi in harmonie.

gazpacho 13,00 Bestellen

Gazpacho, echt op z'n Spaans, rauwe groenten en kruiden, vooral tomaat, hier ijskoud geserveerd als amuse, of als tussendoortje.

gember 13,00 Bestellen

Gember wordt gecentrifugeerd en met je jus wordt een bijzonder lekker aromatisch ijs klaargemaakt, probeer het onbekende.

gerookte zalm 13,00 Bestellen

Eveneens een hartig hapje dat je als hapje, tapa of tussendoortje zeker zal verrassen.

gezouten karamel uit Isigny 13,00 Bestellen

Eigen creatie van deze harmonieuze zout - zoete samenstelling in een krokante smaak van "fleur de sel" en boterkaramel.

gianduia 13,00 Bestellen

Altijd op zoek naar de beste grondstoffen, hier terug het bewijs van een top chocolade cacao product in samenspraak met de onweerlegbare top van de hazelnootjes van het Noord-Italiaanse Piëmonte.

gorgonzola dolce 13,00 Bestellen

mmm..., wie zou daaraan denken, deze bijzonder zacht romige kaas laat zich gewillig omvormen tot een geglaceerd gerechtje waarvoor ieder op het topje van zijn stoel zal gaan.

grand-marnier 13,00 Bestellen

Is bereid met de echte cordon rouge grand marnier, dat proef je.

groene appel crème 13,00 Bestellen

Granny smith appel wordt gecentrifugeerd op professionele wijze en toegevoegd aan een basis ijs, verder zorgen we dat er een mooie balans zuur - zoet is zodat je optimaal kan genieten.

groene appel sorbet 13,00 Bestellen

De aciditeit van de groene appel en de zachte kleur is heel goed tot zijn recht in deze sorbet.

groene thee 13,00 Bestellen

Matcha is groene thee uit Japan, de laatste vier weken voor de oogst wordt met matten of zeilen de theeplanten in de schaduw geplaatst, de plant reageert hierop met een verhoogde productie van het bladgroen wat tevens de smaak versterkt, tijdens de oogst worden alleen de fijnste theebladeren geselecteerd. Deze worden vervolgens gestoomd, gedroogd en (in een traditionele stenen vijzel) verpulverd zodat er uiteindelijk een groen poeder overblijft, hier het resultaat in real green thee ice.

hazelnoot 13,00 Bestellen

Hazelnootjes Piëmonte IGP, top kwaliteitslabel dat aan strenge criteria moet voldoen maakt het verschil hier in dit sublieme ijs, nootjes worden licht geroosterd om zo zijn aroma en volle smaak optimaal te geven.

ijsmunt 13,00 Bestellen

Neutrale basis met een aroma van pepermunt.

kaneel 13,00 Bestellen

Klassieke witte basis met mooi kwaliteit van mooie kaneelstokken die discreet hun aroma aan dit ijs geven.

kastanje 13,00 Bestellen

Heel populair in Italië, kastanje is een feest ijs bij uitstek.

kersen "amarena" 13,00 Bestellen

Mag zeker ons visite kaartje genoemd worden, denk niet dat iemand dat niveau bereikt van dit zure kersen ijs in perfecte smeuïge compositie.

kersen - veenbessen sorbet 13,00 Bestellen

De jus van noordkersen en veenbessen vullen elkaar perfect aan in deze sorbet.

kersen sorbet 13,00 Bestellen

Zure kersen doen het bijzonder goed qua kleur en smaak in deze frisse sorbet.

kiwi sorbet 13,00 Bestellen

Hier is de kleur troef in deze met verse en mooi afgerijpte kiwi gemaakte sorbet.

kiwi-banaan sorbet 13,00 Bestellen

Deze twee vruchten ondersteunen elkaar bijzonder goed, klanten zijn enthousiast.

kokos 13,00 Bestellen

Voor de echte kokos liefhebber, hier natuurlijk gemaakt.

krokant gepofte rijst ijs 13,00 Bestellen

Klassieke neutrale basis met een aangenaam licht krokant van de gepofte, gekarameliseerde rijst.

la vie en rose 13,00 Bestellen

Infusie van aromatisch verse rozenblaadjes in een basis ijs, maken als resultaat een subtiel en feestelijk ijs, krijgt z'n plaats bij speciale gelegenheden.

lavendel 13,00 Bestellen

De zuiderse aromatische Provence lavendelbloemetjes die een tijdspanne in de witte neutrale basis de sublieme smaak aan het ijs bezorgen.

limoen sorbet 13,00 Bestellen

Deze nectar van verse limoentjes is een ware openbaring in deze feestelijke sorbet.

limoncello sorbet 13,00 Bestellen

Sorrento in het zuiderse Napoli ligt aan de basis van de limoncello, hier wordt de topkwaliteit limoncello gebruikt gecombineerd met onze Siciliaanse biocitroenen van Syracuse IGP, jonge generatie staat in de rij!!!

mandarijnen, clementines sorbet 13,00 Bestellen

Deze citrusvruchten, zalvig zoet, feeëriek kleurig maken deze sorbet een van de toppers.

mango 13,00 Bestellen

Niet te geloven wat een kleur, kanariegeel en zo smeuïg en discrete fijne smaak.

mascarpone 13,00 Bestellen

Puur “Italiano” mascarpone ijs van de bovenste plank, volgens de regels van de kunst, discrete maar toch zo fijne smaak.

meloen sorbet 13,00 Bestellen

Op mijn wekelijkse Franse groothandelsmarkt vind ik topkwaliteit van meloenen, die honing proef je in onze sorbet.

mojito sorbet 13,00 Bestellen

Trendy, super populair die wilde frisheid van limoen samen met de witte rum "Agricole" van Martinique.

mozzarella 13,00 Bestellen

Mozzarella is vervaardigd uit de melk van de waterbuffel. en is porseleinwit, de mozzarella di bufala wordt als een delicatesse beschouwd en hebben wij als hartig hapje bijzonder lekker gemaakt.

munt 13,00 Bestellen

Zij die ons kennen kunnen hier niet voorbij, verse munt laten we marineren in een neutrale basis en ziehier het resultaat.

myrtilles sorbet 13,00 Bestellen

Bosbessen zijn expressief in kleur voor deze sorbet.

nougat 13,00 Bestellen

Nougat niet zomaar, de geroosterde hazelnoten en fijne honing smaak manifesteren zich perfect zoals het moet.

opalys passievrucht 13,00 Bestellen

Minder suiker die nieuwe witte chocolade creatie van Valrhona, hier in een mooi huwelijk met de frisse passievruchten, resultaat is verrassend.

panna cotta 13,00 Bestellen

Panna cotta is een Italiaans nagerecht, waarvan de naam letterlijk gekookte room betekent, het komt van oorsprong uit de Noord-Italiaanse regio Piëmont, hier ons ijs: "molto buono", "buonissimo"...!!!

passievruchten sorbet 13,00 Bestellen

Voor zij die van frisheid houden, hier nummer 1, en wat een kleur.

peperkoek 13,00 Bestellen

Een naturelle glace met een super krokant peperkoek crunch, moet je proeven !!!

peren 13,00 Bestellen

Niet gekend dit ijs, maar super lekker, 1ste kwaliteit mooi afgerijpte peren zijn hier de dankbare vruchten.

pijnboompit 13,00 Bestellen

Nootjes van grote finesse, discreet fijn van smaak.

pistache 13,00 Bestellen

Nergens zoals bij ons (vergeef me de hoogmoed) maar het is zo, de pistachenootjes worden door mij rechtstreeks uit Sicilië aangevoerd (mijn contactpersoon, lieve Adriana...), die nootjes groeien op de flanken van de vulkaan- de Etna- en concentreren zich rond het dorpje "Bronte", worden slechts om de 2 jaar geoogst, kortom "the best of the world", in het resultaat: een briljante smaragdgroene kleur en een intense harsachtige geur, in de mond een smeuïge vettigheid, hier ga je op het topje van de stoel.

pistache saffraan 13,00 Bestellen

Hier twee top producten gecombineerd, verrassend en heel harmonieus.

pompelmoes champagne sorbet 13,00 Bestellen

Super lekkere sorbet, als tussengerechtje of als verfrissend nagerecht, hier krijgen we zeker een "10"?

pompelmoes sorbet 13,00 Bestellen

Voor mij tophit nummer 1, die roze pompelmoes toch zo bijzonder aangenaam door zijn harmonie van smaak, zoet, licht zuur en bitter, zien dan geloven (aldus de ongelovige Thomas...)

primeurerwtjes 13,00 Bestellen

Wat een kleur, wat een smaak, dat als bolletje op een voorgerecht of zomaar als nieuwsgierigheid.

réglisse - zoethout 13,00 Bestellen

"Kalisse", in de volksmond, dit natuurproduct hebben we teruggevonden in het zuiden (de hiel) van Italië, 's werelds meest gekende bedrijf voor deze licht naar anijs smakende delicatesse, hier maken we een bijzonder smaakvol zoethoutijs waarvoor onze kenners - liefhebbers dagelijks komen aankloppen.

rabarber 13,00 Bestellen

Mijn leverancier: bio rode rabarber, jong geplukt, in een neutrale ijsbasis, verrassend resultaat.

ricotta 13,00 Bestellen

Ricotta is een sneeuwwitte zachte en frisse Italiaanse kaas van koeien- of schapenmelk met een milde en zacht zoete smaak, heel dankbaar in deze ijsbereiding.

rodenbach sorbet 13,00 Bestellen

Ons eigen stadproduct van hoge klasse, we zijn te bescheiden, heb na wat zoeken deze godendrank in een mooi ijzig jasje kunnen steken, bijzonder verfrissend.

rumrozijnen 13,00 Bestellen

Zij die het kennen maken een omweg, ingrediënten: witte en blauwe rozijnen gemarineerd in witte rum "Agricole" Martinique, Siciliaanse Marsala, witte neutrale basis, resultaat verbluffend.

sabayon 13,00 Bestellen

"Zabaione" in het Italiaans, voor een typisch Siciliaans ijsdessert dat klaargemaakt wordt met de authentieke Marsala wijn.

sinaasappel sorbet 13,00 Bestellen

Sorbet van het hoogste niveau, niet alleen qua mooie pastelkleur, maar tevens een prachtig evenwicht tussen zuur en zoet en een uitgesproken citrus sinaasappelsmaak.

soufflé glacé - grand marnier 5,00 Bestellen

Dit is het enige gerecht dat niet thuishoort in de hoofdstukken ijs, sorbet en granité, soufflé is een ijsnagerecht, een koud geslagen sabayon afgewerkt met lichte geklopte room en in dit geval met grand marnier cordon rouge en krokante nootjes, om uit te serveren wordt dit nagerecht gelepeld. (PRIJS/PERSOON)

speculaas 13,00 Bestellen

Is een van de populairste ijssoorten, hier klaargemaakt met de beste speculaas van "Lotus".

spritz - aperol sorbet 13,00 Bestellen

Spritz - aperol is een populair alcoholisch aperitief uit de regio Veneto, hier in een kleurrijk en verfrissend sorbet.

stracciatella 13,00 Bestellen

Een basis van fiordilatte ijs dat op het laatst afgewerkt wordt met sliertjes grand cru donkere chocolade als krokant effect in het ijs.

suikervrij 13,00 Bestellen

Diabetici lusten toch graag een ijsje, hier de oplossing, we kunnen alle smaken voorzien, wel met de optie dat er geen suikers in het toevoegsel steken.

tartufo bianco 13,00 Bestellen

Geen klassieker, eigen creatie, smaak van chocoladetruffels, met krokant aspect als aangename verrassing.

thee witte jasmijnparels 13,00 Bestellen

Grote klasse van witte jasmijn, deze thee in de versie van gelato is een bijzondere kennismaking hoe subtiel een ijs kan zijn.

tiramisu 13,00 Bestellen

Puur "Italiano", mascarpone ijs met Marsala wijn en sterke koffie zijn hier de hoofdbestanddelen van dit lekker ijs.

vanille 13,00 Bestellen

Artisanale Madagaskar en Tahiti vanille van de hoogste kwaliteit die in een heel mooie harmonieuze basis hun verfijnde, aromatische, natuurlijke smaak overbrengen, met als aangenaam gevoel de kleine vanillepuntjes als krokant aspect.

variegati hazelnoot - amandel 13,00 Bestellen

Een neutrale basis met een variegati van krokante hazelnoot - amandel.

vijgen sorbet 13,00 Bestellen

Verse, mooie, rijpe vijgen worden in de sorbet compositie gedaan, intense smaak en smeuïgheid verzekerd.

vlierbessen sorbet 13,00 Bestellen

Vlierbessen worden gecentrifugeerd om dan tot een heel mooi sorbet klaargemaakt te worden, het iss nogal uitgesproken van smaak, daar moet je echt van houden maar het een geweldige smaakmaker voor het nagerecht, "buon appetito".

vlierbloesems sorbet 13,00 Bestellen

Hier gaan we echt in de finesse, vlierbloesems worden hand geplukt en gemarineerd in een suikersiroop, met het extract wordt dan een hemelse sorbet klaargemaakt, "voor de fijnproever" !!!

vruchtensalade sorbet 13,00 Bestellen

Samenstelling: framboos, sinaasappel, citroen, banaan en ananas zijn de traditioneel gebruikte vruchten in deze heel populaire sorbet.

walnoot 13,00 Bestellen

Notenijs zijn bij de meest populaire soorten in het gamma, hier brengen de walnoten een intens expressieve smaak.

watermeloen sorbet 13,00 Bestellen

Een van de meest verfrissende sorbet in ons gamma, komt volop tot z'n recht in de warme zomermaanden.

witte asperges 13,00 Bestellen

Parelwit, discreet en toch intense smaak, een explosie in de mond, als toemaatje op een voorgerechtje of een curiositeit, aan u de keuze.

witte perzik sorbet 13,00 Bestellen

De smaak van deze Franse witte perzik is niet te evenaren, als je in dat ijsje bijt is alsof je in de vrucht bijt, verder geen commentaar.

yoghurt framboos 13,00 Bestellen

Yoghurt ijs combineert super goed met bepaalde vruchten, hier is de yoghurt framboos qua kleur en smaak een bijzonder goed resultaat.

yoghurt natuur 13,00 Bestellen

De bio yoghurt 40% puur natuur met een bijzonder goed evenwicht zuur - zoet en een prachtige structuur, dit gecombineerd met wat vers zacht fruit, mmm.

zwarte olijven 13,00 Bestellen

Een mooie witte gelato met een variegato van gekonfijte zwarte olijven, hapje, tapa, in ieder geval een aangename verrassing.

Vermelde prijzen zijn literprijzen inclusief btw.

naar boven