Voorlopig alleen de mogelijkheid om onze populairste kwaliteitsvol meeneemijs te bestellen.
Handig is om het meeneemijs een dag op voorhand te bestellen.
We doen graag dingen anders, vandaar dat we tal van nieuwe smaken in ons assortiment opgenomen
hebben en we je graag de beste "gelato" serveren dat je ooit hebt geproefd.
Naam |
€ / liter |
|
cornet, hoorntje, 1 bol |
0,50 / |
Bestellen |
Hoorntjes zijn van topkwaliteit en rechtstreekse invoer van Italië met hoogste kwaliteitslabel |
cornet, hoorntje, 2 bollen |
0,50 / |
Bestellen |
Hoorntjes zijn van topkwaliteit en rechtstreekse invoer van Italië met hoogste kwaliteitslabel |
aalbessen sorbet |
16,00 |
Bestellen |
Verse aalbessen van kleine producent, goed evenwicht zuurzoet. |
aardbeien |
16,00 |
Bestellen |
Gemarineerde aardbeien van eigen bodem met aroma van limoen - citroen. |
aardbeien sorbet |
16,00 |
Bestellen |
Verse aardbeien van eigen bodem, aromatische sorbet. |
advocaat meringue |
16,00 |
Bestellen |
Huisgemaakte advocaat gecombineerd met de krokant schuimige méringue, super combinatie. |
amandel |
16,00 |
Bestellen |
Top kwaliteit van 's werelds lekkerste Siciliaanse amandelen "mandorla del val di noto" |
amaretto di saronno - amandel |
16,00 |
Bestellen |
Heel populaire amandellikeur in een smeuïge ijsbereiding. |
bacio |
16,00 |
Bestellen |
"Tipico Italiano", chocolade - hazelnoot samenstelling met als afwerking knapperige hazelnoten "molto buono" |
banaan |
16,00 |
Bestellen |
Verse banaan herkomst Guadeloupe-Martinique wordt hier een subliem ijs. |
biscuit |
16,00 |
Bestellen |
De smaak van een vers gebakken amandel biscuit. |
bloedsinaasappel sorbet |
16,00 |
Bestellen |
Rechtstreekse invoer van deze bloedsinaasappel uit Sicilië, product gelabeld met "IGP", lava gesteente van de Etna geeft een heel specifieke kleur en smaak. |
café au lait |
16,00 |
Bestellen |
Hier een subtiele koffie smaak dit met een infusie van grand cru café van Ethiopië. |
caramel met nootjes |
16,00 |
Bestellen |
Ambachtelijk caramel-ijs afgewerkt met licht gekarameliseerde hazelnootjes en gepofte rijst, "quand ça craque, c'est bon" |
chocolade caramel |
16,00 |
Bestellen |
Combinatie van chocolade donker met huisgemaakte caramel, een sublieme smaak impressie. |
chocolade donker |
16,00 |
Bestellen |
"Grande finesse", dit is in korte woorden deze grand cru chocolade van Ecuador en Vénézuela in een perfecte compositie, "ons visite kaartje" |
chocolade melk |
16,00 |
Bestellen |
We starten met onze 100% chocolade van Ecuador en Vénézuela met een gedeelte witte basis om zo een ijs te bekomen als een top "mousse au chocolat". |
chocolade wit |
16,00 |
Bestellen |
De cacaoboter geeft een bijzonder aangename en mooi aanwezige smaak. |
cioccolato al torrone |
16,00 |
Bestellen |
Hier het ijsje om niet te missen, chocolade 100% gecombineerd met krokante nougat, waar halen we het, ongelooflijk. |
citroen crème |
16,00 |
Bestellen |
Biologische citroenen van Syracuse IGP, door ons rechtstreeks van Sicilië ingevoerd, 's werelds beste, omdat ik bezeten ben van topproducten, hier nogmaals het bewijs. |
citroen munt sorbet |
16,00 |
Bestellen |
De bio citroenen van Sicilië (Syracuse) zijn op zich monumentaal, maar we spelen hier met een subliem aromatische toets van verse munt. |
citroen sorbet |
16,00 |
Bestellen |
Nergens beter, bio - Siciliaans - Syracuse - IGP, laat deze zachte frisheid maar op uw tong smelten, geen verder commentaar... |
crema della nonna |
16,00 |
Bestellen |
De nostalgie van vroeger op z'n best, dit met de klassieke pudding bereiding afgewerkt met de echte "petit beurre" koekjes, niet twijfelen, kiezen. |
cuberdon |
16,00 |
Bestellen |
De Gentse neuzen zijn een openbaring in dit ijs, heb een tijdje moeten zoeken om dit mierzoete product in een goede verhouding te krijgen en het is me gelukt, jureer zelf. |
dolce di latte |
16,00 |
Bestellen |
Ons visitekaart qua finesse, vertaald: "zoete melk", wil zeggen: verse hoevemelk wordt met suiker zodanig ingekookt tot we een melkconfituur krijgen en dit is de basis van ons ijs, smaakpapillen worden gestreeld! |
fiordilatte |
16,00 |
Bestellen |
In Italië het ijs bij uitstek, puur natuur met een expressieve smaak van volle rauwe melk en room waar nog natuur grondstoffen in aanwezig zijn. |
fiordilatte chocolat |
16,00 |
Bestellen |
Het werken met een lokale zuivel betekent dat we met de beste melk en room gecombineerd met grand cru chocolade hier een gelato krijgen van hoogste niveau. |
framboos - aalbessen sorbet |
16,00 |
Bestellen |
Het perfecte huwelijk van twee top vruchten, ze vullen elkaar aan qua smaak, niet te missen. |
framboos sorbet |
16,00 |
Bestellen |
Framboos is een van de meest dankbare vruchten om een frisse sorbet te bereiden, hier proef je de 100% verse vruchten en een aangename frisheid. |
gezouten karamel uit isigny |
16,00 |
Bestellen |
Eigen creatie van deze harmonieuze zout - zoete samenstelling in een krokante smaak van "fleur de sel" en boterkaramel. |
gianduia |
16,00 |
Bestellen |
Altijd op zoek naar de beste grondstoffen, hier terug het bewijs van een top chocolade cacao product in samenspraak met de onweerlegbare top van de hazelnootjes van het Noord-Italiaanse Piëmonte. |
hazelnoot |
16,00 |
Bestellen |
Hazelnootjes Piëmonte IGP, top kwaliteitslabel dat aan strenge criteria moet voldoen maakt het verschil hier in dit sublieme ijs, nootjes worden licht geroosterd om zo zijn aroma en volle smaak optimaal te geven. |
kersen "amarena" |
16,00 |
Bestellen |
Mag zeker ons visite kaartje genoemd worden, denk niet dat iemand dat niveau bereikt van dit zure kersen ijs in perfecte smeuïge compositie. |
kiwi-banaan sorbet |
16,00 |
Bestellen |
Deze twee vruchten ondersteunen elkaar bijzonder goed, klanten zijn enthousiast. |
limoen sorbet |
16,00 |
Bestellen |
Deze nectar van verse limoentjes is een ware openbaring in deze feestelijke sorbet. |
limoncello sorbet |
16,00 |
Bestellen |
Sorrento in het zuiderse Napoli ligt aan de basis van de limoncello, hier wordt de topkwaliteit limoncello gebruikt gecombineerd met onze Siciliaanse biocitroenen van Syracuse IGP, jonge generatie staat in de rij!!! |
mandarijnen sorbet |
16,00 |
Bestellen |
vind ik de nummer "1" van de citrusvruchten, kleur en smaak zorgen voor het gelukkig moment. |
mango |
16,00 |
Bestellen |
Niet te geloven wat een kleur, kanariegeel en zo smeuïg en discrete fijne smaak. |
meloen sorbet |
16,00 |
Bestellen |
Op mijn wekelijkse Franse groothandelsmarkt vind ik topkwaliteit van meloenen, die honing proef je in onze sorbet. |
munt |
16,00 |
Bestellen |
Zij die ons kennen kunnen hier niet voorbij, verse munt laten we marineren in een neutrale basis en ziehier het resultaat. |
nougat |
16,00 |
Bestellen |
Nougat niet zomaar, de geroosterde hazelnoten en fijne honing smaak manifesteren zich perfect zoals het moet. |
panna cotta |
16,00 |
Bestellen |
Panna cotta is een Italiaans nagerecht, waarvan de naam letterlijk gekookte room betekent, het komt van oorsprong uit de Noord-Italiaanse regio Piëmont, hier ons ijs: "molto buono", "buonissimo"...!!! |
passievruchten sorbet |
16,00 |
Bestellen |
Voor zij die van frisheid houden, hier nummer 1, en wat een kleur. |
peperkoek |
16,00 |
Bestellen |
Een naturelle glace met een super krokant peperkoek crunch, moet je proeven !!! |
pistache |
16,00 |
Bestellen |
Nergens zoals bij ons (vergeef me de hoogmoed) maar het is zo, de pistachenootjes worden door mij rechtstreeks uit Sicilië aangevoerd (mijn contactpersoon, lieve Adriana...), die nootjes groeien op de flanken van de vulkaan- de Etna- en concentreren zich rond het dorpje "Bronte", worden slechts om de 2 jaar geoogst, kortom "the best of the world", in het resultaat: een briljante smaragdgroene kleur en een intense harsachtige geur, in de mond een smeuïge vettigheid, hier ga je op het topje van de stoel. |
pompelmoes sorbet |
16,00 |
Bestellen |
Voor mij tophit nummer 1, die roze pompelmoes toch zo bijzonder aangenaam door zijn harmonie van smaak, zoet, licht zuur en bitter, zien dan geloven (aldus de ongelovige Thomas...) |
rumrozijnen |
16,00 |
Bestellen |
Zij die het kennen maken een omweg, ingrediënten: witte en blauwe rozijnen gemarineerd in witte rum "Agricole" Martinique, Siciliaanse Marsala, witte neutrale basis, resultaat verbluffend. |
sinaasappel sorbet |
16,00 |
Bestellen |
Sorbet van het hoogste niveau, niet alleen qua mooie pastelkleur, maar tevens een prachtig evenwicht tussen zuur en zoet en een uitgesproken citrus sinaasappelsmaak. |
sorbetto di puro cioccolato, 62% |
16,00 |
Bestellen |
Ecuador is de origine van deze topkwaliteit chocolade, met deze sorbet van chocolade mogen we gerust in superlatieven praten, wij maken het verschil! |
speculaas |
16,00 |
Bestellen |
Is een van de populairste ijssoorten, hier klaargemaakt met de beste speculaas van "Lotus". |
stracciatella |
16,00 |
Bestellen |
Een basis van fiordilatte ijs dat op het laatst afgewerkt wordt met sliertjes grand cru donkere chocolade als krokant effect in het ijs. |
tartufo bianco |
16,00 |
Bestellen |
Geen klassieker, eigen creatie, smaak van chocoladetruffels, met krokant aspect als aangename verrassing. |
tiramisu |
16,00 |
Bestellen |
Puur "Italiano", mascarpone ijs met Marsala wijn en sterke koffie zijn hier de hoofdbestanddelen van dit lekker ijs. |
vanille |
16,00 |
Bestellen |
Artisanale Madagaskar en Tahiti vanille van de hoogste kwaliteit die in een heel mooie harmonieuze basis hun verfijnde, aromatische, natuurlijke smaak overbrengen, met als aangenaam gevoel de kleine vanillepuntjes als krokant aspect. |
vruchtensalade sorbet |
16,00 |
Bestellen |
Samenstelling: framboos, sinaasappel, citroen, banaan en ananas zijn de traditioneel gebruikte vruchten in deze heel populaire sorbet. |
watermeloen sorbet |
16,00 |
Bestellen |
Een van de meest verfrissende sorbet in ons gamma, komt volop tot z'n recht in de warme zomermaanden. |
yoghurt framboos |
16,00 |
Bestellen |
Yoghurt ijs combineert super goed met bepaalde vruchten, hier is de yoghurt framboos qua kleur en smaak een bijzonder goed resultaat. |
Vermelde prijzen zijn literprijzen inclusief btw.