Een traditionale ijskar op uw feest?

Vraag een offerte aan

dagelijks open vanaf 12.00 u tot 19.00 u
ook op zondag open !


La Boule de glace ijssalon La Boule de glace ijssalon

Uw ijsbereider bij uitstek als je kiest voor kwaliteit

" Maak het verschil "

Het nagerecht is een heel belangrijk onderdeel van het feestmenu dat men zeker niet uit het oog mag verliezen. We steken graag de hand uit om u te helpen bij de toelevering van hoog kwaliteitsijs en verfrissende sorbets.

Door mijn jarenlange ervaring ( 33 jaar traiteurzaak "tkeukentje") in de bereiding van nagerechten en aanverwanten staat de slogan "Kwaliteit als publiciteit" hoog in ons vaandel.

Ik ben me in de voorbije jaren gaan vervolmaken in de "Gelato University van Bologna" om me volledig en praktisch te scholen in deze materie. Het vak van ijsbereider (Gelato) is een "metier" apart. Er moeten niet alleen strikte regels gevolgd worden maar ook passie, gedrevenheid, feeling, liefde en eerbied voor het product leiden tot een creatief resultaat.

Ons ijs wordt bereid met de hoogste topkwaliteit aan basisproducten, rechtstreeks ingevoerd vanuit Italië en Sicilië. Alle sorbets en afgeleiden hiervan worden ambachtelijk geproduceerd met "verse vruchten en jus". Er zijn exclusieve smaaksoorten te verkrijgen zoals: "Cassata, groene thee, kaneel, lavendel, mascarpone, reglisse -zoethout , enz. ...". Verder kunnen we voldoen aan uw speciale wensen met bv. "sorbet van tomaat, kerrie-ijs, erwten-ijs, sorbet rodenbach" enzovoort.

ijstaart communielammetje orginele bokalen gevuld met ijs en sorbets buches, bombes en ijstaarten voor Kestmis en Nieuwjaar

Graag tot uw dienst voor de perfecte desserts tijdens de communieperiode

ijstaart communielammetje

Communielammetje

La Boule de glace verwent u met overheerlijke communielammetjes, kunstig gemaakt.

Nu bestellen orginele bokalen gevuld met ijs en sorbets - hoorntjes op statief

Originele bokalen gevuld met ijs en sorbets

Ideaal voor aan het buffet... Hier wordt kleurrijk een assortiment bokalen gevuld met ijs en sorbets, een formule met hoorntjes of bordjes om uit te serveren.


Hoorntjes op het statief

Voor zij die eens willen snoepen zoals in de winkel, genieten van een hoorntje uit het vuistje.

Nu bestellen buches, bombes en ijstaarten voor Kestmis en Nieuwjaar

Graag tot uw dienst vanaf 14 december opnieuw met bûches, bombes & ijstaarten

La Boule de glace verwent u met overheerlijke bûches, bombes en ijstaarten voor Kerstmis en Nieuwjaar. Bestellen zal online kunnen gebeuren of telefonisch 051/22 22 24.

La Boule de glace - contacteer ons La Boule de glace - contacteer ons

Delaerestraat 10
8800 Roeselare
Tel : 051 222 224

info@labouledeglace.be


La Boule de glace - medewerkers gezocht La Boule de glace - medewerkers gezocht

Jobstudenten gezocht (2020)

La Boule de glace gelateria gaat op zoek naar nieuwe medewerkers (jobstudenten) voor volgend seizoen vanaf halfweg maart 2020.

Een afwisselende functie in een jonge dynamische onderneming met prettige werksfeer, flexibele uren en een goede verdienste.

Toont u interesse ?
Aarzel niet contact met ons op te nemen !

Bekijk onze jobaanbieding


Media & nieuws

La Boule de Glace verkoopt volgens onze lezers lekkerste ijs van de Mandelstreek: "Versheid is hét geheim"

La Boule de Glace Lekkerste ijs van de Mandelstreek
Links : Rudy Pattyn en zijn verkoopsteam met Céleste Deforce, Suzanne Deneweth, Justine Baele en Charlotte Vermeersch. Onze lezers verkozen La Boule de Glace tot beste ijssalon van de Mandelstreek. Rechts : Céleste toont hoe je zelf aardbeiensorbet bij La Boule de Glace in Roeselare maakte. © VDI HLN

Het ijssalon in de Delaerestraat kreeg 433 stemmen achter zijn naam en dat doet uitbater Rudy Pattyn (66) enorm veel plezier. "Ik heb jaren traiteurdienst 't Keukentje uitgebaat, maar toen mijn pensioenleeftijd naderde, wilde ik alleen nog iets doen dat ik graag doe en dat is ijsjes maken geworden. Ik ben daarvoor speciaal een opleiding aan de universiteit van het Italiaanse Bologna gaan volgen. Daar heb ik het vak van de echte kenners geleerd."


Bolletje om te proeven gratis

Rudy krijgt hulp van jobstudenten Céleste Deforce, Justine Baele, Charlotte Vermeersch en Suzanne Deneweth. "De mensen kunnen kiezen tussen twintig soorten ijsjes en het aanbod verandert dagelijks", zeggen ze. "Daarnaast hebben we in onze diepvriezers nog eens tien tot vijftien andere soorten zitten, zodat we iedereen op zijn wenken kunnen bedienen. Naast de smaken naar keuze krijgen ze ook altijd een klein bolletje gratis om eens een nieuwe smaak te proberen."


Citroen en vlierbloesem

Wat hét geheim van La Boule de Glace is? "Ongetwijfeld onze versheid", vertelt Rudy. "Ons ijs bewaren we een tot maximum twee dagen en dan maken we het weer vers. Het zou veel langer kunnen bewaard worden, maar hoe verser hoe lekkerder. Daarnaast werk ik met topleveranciers. Zo laat ik een tot twee keer per jaar citroenen uit Syracuse en bloedsinaasappelen uit de omgeving van de Etna komen om sorbet te maken. Een vrouw bezorgt me bijvoorbeeld ook siroop van verse vlierbloesem waarmee ik ijs kan maken. Mijn fruit haal ik dan weer op de versmarkt in Rijsel."


Céleste toont hoe je zelf aardbeiensorbet bij La Boule de Glace in Roeselare maakte. © VDI
Links : IJssalon La Boule de Glace in Roeselare. Rechts : Rudy Pattyn en zijn verkoopsteam met Céleste Deforce, Suzanne Deneweth, Justine Baele en Charlotte Vermeersch. Onze lezers verkozen La Boule de Glace tot beste ijssalon van de Mandelstreek. © VDI HLN

Naast ijsjes in het salon maakt Rudy ook 'speciallekes' voor restaurants. "Het gaat dan om proefbolletjes ijs met smaken als asperge, artisjok of gazpacho. Maar in het salon is de favoriete smaak nog altijd straciatella, maar ook kiwi-banaan doet het nog altijd zeer goed."


Lees het volledige artikel na op de website van HLN.La Boule de glace evenementen - ijskar huren La Boule de glace evenementen - ijskar huren

Evenementen & feesten

Een traditionale ijskar met professionele bediening op uw feest ?

Laat jullie verwennen met een super ijsje van topkwaliteit.

Geniet thuis of op locatie van onze Italiaanse gelato en verse vruchtensorbets. Ons verhuur van een ijskar - triporteur met bediening.

Met de triporteur kunt u op een originele wijze uw gasten verwennen : iedereen die op uw feest aanwezig is kan genieten van een lekker ijsje of sorbet.Graag een opsomming van events waar we van dienst kunnen zijn :


Het maakt niet uit, iedereen lust wel een ijsje.
Dit zijn maar enkele gedachten waar we u verrassend en verwennend kunnen van dienst zijn.

De triporteur huren is steeds met bediening dit met een minimum van 30 genodigden.

Onze bediening zorgt voor een feest zonder zorgen, wij bieden namelijk een complete professionele service waardoor jij je volledig op het feest kunt concentreren. Complimentjes verzekerd !


La Boule de glace evenementen La Boule de glace evenementen

Vul onderstaand formulier in en vraag vrijblijvend uw offerte op maat aan :


~ Aanvraagformulier - offerte ijskar ~


Hoe kunnen we jou bereiken ?
Waar moeten de ijsjes geserveerd worden ?
Juiste datum en tijdstip van aanvang van het gebeuren :
Feest ter gelegenheid van :
Worden de ijsjes getrakteerd of moet men zelf betalen ?
Aantal personen (ongeveer)
Assortiment ijsjes

Voor de service ter plaatse voorzien we normaal een 6/tal smaken, wil graag selecteren welke uw voorkeuren van smaken zijn :


Gelieve maximaal 6 ijssmaken te selecteren.

Wij stellen ons borg voor de kwaliteit van de door ons huisbereide ambachtelijke ijsjes en verse vruchtensorbets.

Formules

Prijsklasse bepaald per persoon. Uw voorkeur graag.

IJskar, gerief en toebehoren

We zorgen voor een diepvries gekoelde ijskar om onze ijsjes fris te houden.
Enkel vragen we elektriciteit voor onze ijskar.
Voor de professionele ijstriporteur wordt een huurprijs gerekend.

Personeel

We voorzien tevens voldoende personeel voor het vlot verloop van dit gebeuren. U mag tevens rekenen op een voornaam en beleefd personeel. Prijzen personeel worden per uur doorgerekend.

Persoonlijke vraagstellingen/toelichtingen

Disclaimer, privacyverklaring & cookiebeleid

LA BOULE DE GLACE BVBA, gevestigd te Delaerestraat 10, 8800 Roeselare, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
Delaerestraat 10, 8800 Roeselare
+32 051 222 224

Rudy Pattyn is de Functionaris Gegevensbescherming van LA BOULE DE GLACE BVBA.

Persoonsgegevens die wij verwerken

LA BOULE DE GLACE BVBA verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij kunnen verwerken :

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@labouledeglace.be, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

LA BOULE DE GLACE BVBA verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

Geautomatiseerde besluitvorming

LA BOULE DE GLACE BVBA neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van LA BOULE DE GLACE BVBA) tussen zit. LA BOULE DE GLACE BVBA gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen:

Office 365, Winsoft by JD Systems

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

LA BOULE DE GLACE BVBA bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden

LA BOULE DE GLACE BVBA verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. LA BOULE DE GLACE BVBA blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

LA BOULE DE GLACE BVBA gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. LA BOULE DE GLACE BVBA gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen (Technische toelichting).

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

LA BOULE DE GLACE BVBA neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op.

Google Analytics

Wij maken gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de Website gebruiken en hoe effectief onze Adwords-advertenties bij Google zoekresultaatpagina's zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie, alsook het specifieke privacybeleid van Google Analytics.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan ons te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

Facebook

Onze website bevat plug-ins die door Facebook worden aangeboden om onze Facebook pagina te liken en pagina's te promoten of te delen op het sociale netwerk. Deze plug-ins zijn duidelijk herkenbaar op onze site door middel van het Facebook logo of de herkenbare Facebook "like" knoppen.

Bij het bezoeken van een webpagina dat gebruik maakt van deze plug-ins zal uw browser een directe verbinding maken met de servers van Facebook. Als gevolg wordt de inhoud dat door Facebook wordt genereerd, overgebracht naar uw browser en vervolgens getoond op de webpagina.

Meer informatie kunt u terugvinden in de privacyverklaring van Facebook.

Nieuwsbrief

LA BOULE DE GLACE biedt een nieuwsbrief aan waarmee wij onze klanten over de nieuwste productinformatie en promoties wensen te informeren. Hierbij wordt uw e-mailadres uitsluitend met uw expliciete toestemming aan de lijst van abonnees toegevoegd. Wie niet langer onze nieuwsbrief wenst te onvangen, vindt op iedere nieuwsbrief onderaan een link om zich af te melden. Afmelden kan eveneens vanaf de website door opnieuw uw mailadres op te geven en te kiezen voor de optie "Uitschrijven". Het LA BOULE DE GLACE mailbestand is enkel bedoeld voor intern gebruik en wordt niet aan derden verstrekt.

Aanpassen privacy statement

Wij behouden ons het recht voor deze privacy statement aan te passen. Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd.

Beperkte aansprakelijkheid

LA BOULE DE GLACE spant zich in om de inhoud van labouledeglace.be zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op labouledeglace.be aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van LA BOULE DE GLACE. Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op labouledeglace.be geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met LA BOULE DE GLACE.Voor op labouledeglace.be opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan LA BOULE DE GLACE nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij LA BOULE DE GLACE en haar licentiegevers. De inhoud van labouledeglace.be is beschikbaar onder de Creative-Commonslicentie Naamsvermelding 3.0 Nederlands, tenzij anders aangegeven bij specifieke materialen.

LA BOULE DE GLACE - Delaerestraat 10, 8800 Roeselare. Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Assortiment ijs voor afhaling

Natuurlijk product en natuurlijke smaken zijn essentieel voor een "gelato artigianale".

We doen graag dingen anders, vandaar dat we tal van nieuwe smaken in ons assortiment opgenomen hebben en we je graag de beste "gelato" serveren dat je ooit hebt geproefd.½ liter doos ijs : € 8.00
1 liter doos ijs :   € 15.00Onze artisanale ijsjes op het hoorntje, puur natuur

Eigenzinnig, authentieke en toch heel sympathieke wijze om uw genodigden origineel te verwennen, je zal zien, "het wordt even stil aan tafel"...

Prijs : € 5,00 / Persoon
Prijs : € 5,00 / Persoon
Bestellen

Ambachtelijk pur beurre palmiers

Super bij ijsje en expresso

Prijs : € 0,50 / Stuk
Prijs : € 0,50 / Stuk
Bestellen

Waardebon La Boule de glace

Voor uw vrienden, werknemers, familie en vele andere met uw specifieke thema's maken we met veel plezier voor u klaar.
Een heel dankbaar, smakelijk en budgetvriendelijk cadeau !

Prijs : € 25,00 / Persoon
Bestellen
Naam € / liter
cornet, hoorntje, 1 bol 0,40 /
Bestellen

Hoorntjes zijn van topkwaliteit en rechtstreekse invoer van Italië met hoogste kwaliteitslabel

cornet, hoorntje, 2 bollen 0,40 /
Bestellen

Hoorntjes zijn van topkwaliteit en rechtstreekse invoer van Italië met hoogste kwaliteitslabel

aalbessen sorbet 15,00 Bestellen

Verse aalbessen van kleine producent, goed evenwicht zuurzoet.

aardbeien 15,00 Bestellen

Gemarineerde aardbeien van eigen bodem met aroma van limoen - citroen.

aardbeien sorbet 15,00 Bestellen

Verse aardbeien van eigen bodem, aromatische sorbet.

abrikoos crème 15,00 Bestellen

Deze kwaliteit van zuiderse abrikoos is niet te evenaren, sappig en smaakvol.

abrikoos sorbet 15,00 Bestellen

Een niet te evenaren topproduct, explosie van smaak.

advocaat 15,00 Bestellen

Ons streekproduct wordt hier in een frisse ijsbereiding voorgesteld.

advocaat meringue 15,00 Bestellen

Huisgemaakte advocaat gecombineerd met de krokant schuimige méringue, super combinatie.

after eight 15,00 Bestellen

Chocolade "pur fondante" met licht aroma verse pepermunt en krokant van chocolade sliertjes.

amandel 15,00 Bestellen

Top kwaliteit van 's werelds lekkerste Siciliaanse amandelen "mandorla del val di noto"

amaretto di saronno - amandel 15,00 Bestellen

Heel populaire amandellikeur in een smeuïge ijsbereiding.

ananas basilicum sorbet 15,00 Bestellen

De topkwaliteit ananas "pain de sucre" dat we gebruiken laten we samen marineren met de verse basilicum, hetgeen een verbluffend resultaat van sorbet oplevert.

ananas crème 15,00 Bestellen

Sublieme en populaire smaak, een aangenaam zoet en eveneens een fris zuurtje.

ananas sorbet 15,00 Bestellen

Verse ananas, niet zomaar een ananas variëteit: "pain au sucre" of "ananas du Bénin" noemt die topkwaliteit.

appel - kaneel 15,00 Bestellen

Bijzonder mooie harmonie, het fris geperste appelsap van granny smith met gemalen kaneel knoppen, een belevenis.

artisjok 15,00 Bestellen

Bij de hartige smaken, een heel mooie creatie om als hapje te voorzien, te proberen.

bacio 15,00 Bestellen

"Tipico Italiano", chocolade - hazelnoot samenstelling met als afwerking knapperige hazelnoten "molto buono"

banaan 15,00 Bestellen

Verse banaan herkomst Guadeloupe-Martinique wordt hier een subliem ijs.

basilicum sorbet 15,00 Bestellen

Verse basilicum wordt geïnfuseerd in de basis, explosie in de mond!

bergsinaasappel sorbet 15,00 Bestellen

Altijd zoekend om topkwaliteit producten, hier de jus van bio bergsinaasappel in een frisse sorbet voorgesteld.

bière blanche au citron sorbet 15,00 Bestellen

We doen ons nationaal gebrouwen bier eer aan om dit te verwerken in een verassend frisse sorbet, een omweg waard.

biscuit 15,00 Bestellen

De smaak van een vers gebakken amandel biscuit.

bloedsinaasappel sorbet 15,00 Bestellen

Rechtstreekse invoer van deze bloedsinaasappel uit Sicilië, product gelabeld met "IGP", lava gesteente van de Etna geeft een heel specifieke kleur en smaak.

bosvruchten sorbet 15,00 Bestellen

Braambessen, blauwe bes, framboos vormen samenstelling van deze sorbet.

buonissimo 15,00 Bestellen

Typisch Italiaans, een populaire smaak met een variegato gianduiakrokant.

café 15,00 Bestellen

Expressieve koffie smaak, maar toch wit ijs.

café au lait 15,00 Bestellen

Hier een subtiele koffie smaak dit met een infusie van grand cru café van Ethiopië.

café bianco 15,00 Bestellen

Een uiterst rijk aroma van deze "Arabica" koffie, zacht van smaak, voor de echte koffie kenner.

café steranijs 15,00 Bestellen

Een variatie van café met een infusie van steranijs.

café turc 15,00 Bestellen

Kardemon is hier het hoofdbestanddeel, in de keuken worden de peulen vaak omwille van zijn oosterse smaak gebruikt, kardemom heeft een zoete, scherpe geur en smaakt naar bergamot, citroen en kamfer.

campari orange sorbet 15,00 Bestellen

Het bitter, het zoet, de fluwelige kleur maken hier van deze sorbet een appetizer van het hoogste niveau.

caramélia toffee 15,00 Bestellen

Melkchocolade "caramélia" ijs met een krokant van gezouten boterkaramel.

caramel met gember 15,00 Bestellen

Hier het paradijs op de tong, echt voor de fijnproevers, harmonie van caramel en pittige gember maakt het af, niet te missen.

caramel met nootjes 15,00 Bestellen

Ambachtelijk caramel-ijs afgewerkt met licht gekarameliseerde hazelnootjes en gepofte rijst, "quand ça craque, c'est bon"

caramel-hazelnoot met nougatine 15,00 Bestellen

Combinatie van caramel-ijs en de 100% puur hazelnoot Piëmonte IGP met krokant van huisgemaakte nougatine

cassata 15,00 Bestellen

De echte Siciliaanse traditie met een hoeve ricotta-ijs met een kleurrijke garnituur van gekonfijte sinaas, limoen en citroen van Syracuse IGP

champagne sorbet 15,00 Bestellen

Sorbet met de echte champagne, puur natuur, finesse.

cheesecake 15,00 Bestellen

Een roomkaas met een crumble van koekjes maken hier het hoofdbestanddeel.

chocolade "à l'orange" 15,00 Bestellen

Donkere chocolade in een super combinatie met sinaasappel pasta, rijke chocolade met die frisse citrus.

chocolade - crème épaisse 15,00 Bestellen

Speciaal chocolade-ijs met een frisheid van de zure room en een perfecte smeuïgheid.

chocolade caramel 15,00 Bestellen

Combinatie van chocolade donker met huisgemaakte caramel, een sublieme smaak impressie.

chocolade donker 15,00 Bestellen

"Grande finesse", dit is in korte woorden deze grand cru chocolade van Ecuador en Vénézuela in een perfecte compositie, "ons visite kaartje"

chocolade donker met gember 15,00 Bestellen

Hier tonen we onze super ervaring, echt een 5-sterren-ijs, die donkere zwarte chocolade van Venezuela in combinatie met de vers gecentrifugeerde gember is een genot voor het gehemelte.

chocolade guanaja 15,00 Bestellen

Deze legendarische naam voor een grand cru chocolade van het eiland Guanaja voor de kust van Honduras.

chocolade melk 15,00 Bestellen

We starten met onze 100% chocolade van Ecuador en Vénézuela met een gedeelte witte basis om zo een ijs te bekomen als een top "mousse au chocolat".

chocolade melk, licht 15,00 Bestellen

Een melkchocolade ijs van hoog niveau met een verfijnde, zachte en smeuïge smaak.

chocolade wit 15,00 Bestellen

De cacaoboter geeft een bijzonder aangename en mooi aanwezige smaak.

chocolade wit cichorei 15,00 Bestellen

Ik kan het niet laten die nostalgie van mijn jeugd op te rakkelen, in de West-Vlaamse volksmond "frut", we zijn de enige plaats die werken met witte chocolade 100% en dat proef je, hier met die toets bitter, "hemels"!!!

cioccolato al torrone 15,00 Bestellen

Hier het ijsje om niet te missen, chocolade 100% gecombineerd met krokante nougat, waar halen we het, ongelooflijk.

citroen crème 15,00 Bestellen

Biologische citroenen van Syracuse IGP, door ons rechtstreeks van Sicilië ingevoerd, 's werelds beste, omdat ik bezeten ben van topproducten, hier nogmaals het bewijs.

citroen munt sorbet 15,00 Bestellen

De bio citroenen van Sicilië (Syracuse) zijn op zich monumentaal, maar we spelen hier met een subliem aromatische toets van verse munt.

citroen sorbet 15,00 Bestellen

Nergens beter, bio - Siciliaans - Syracuse - IGP, laat deze zachte frisheid maar op uw tong smelten, geen verder commentaar...

cookies amaretto di saronno 15,00 Bestellen

Een puur natuur basis-ijs met krokante amandelkoekjes met Amaretto likeur gemaakt als een macaron, genoemd naar het stadje Saronno in Lombardije.

crème épaisse 15,00 Bestellen

"A la Française" de zure room ligt aan de basis van deze heerlijke ijsbereiding.

cuberdon 15,00 Bestellen

De Gentse neuzen zijn een openbaring in dit ijs, heb een tijdje moeten zoeken om dit mierzoete product in een goede verhouding te krijgen en het is me gelukt, jureer zelf.

dadels 15,00 Bestellen

Een klassiek basis-ijs met hoog kwaliteit dadels in stukjes als super ervaring in de mond.

dolce di latte 15,00 Bestellen

Ons visitekaart qua finesse, vertaald: "zoete melk", wil zeggen: verse hoevemelk wordt met suiker zodanig ingekookt tot we een melkconfituur krijgen en dit is de basis van ons ijs, smaakpapillen worden gestreeld!

ferrero rocher 15,00 Bestellen

"La glace féminine", jonge meisjes zijn er gek op, een lichte combinatie van basis-ijs en chocolade ijs, veredeld met een 100% hazelnoot pasta en een krokant van fijne gekarameliseerde hazelnootjes Piëmonte.

fiordilatte 15,00 Bestellen

In Italië het ijs bij uitstek, puur natuur met een expressieve smaak van volle rauwe melk en room waar nog natuur grondstoffen in aanwezig zijn.

fiordilatte chocolat 15,00 Bestellen

Het werken met een lokale zuivel betekent dat we met de beste melk en room gecombineerd met grand cru chocolade hier een gelato krijgen van hoogste niveau.

fiordilatte, diabetes 15,00 Bestellen

De mensen die het verdict krijgen om de suiker aan de zijkant te laten steken we graag een hand toe om ze toch te laten genieten van dit suikervrije hoevemelk ijs.

formidable gin tonic sorbet 15,00 Bestellen

Gin en tonic zwaaien hier de scepter, populariteit alom.

framboos sorbet 15,00 Bestellen

Framboos is een van de meest dankbare vruchten om een frisse sorbet te bereiden, hier proef je de 100% verse vruchten en een aangename frisheid.

fromage blanc 15,00 Bestellen

Romig ijs met zachte kaas toets, is klaargemaakt met verse hoeve platte kaas, echt een nagerecht op z'n Frans.

fruits exotiques sorbet 15,00 Bestellen

Aromatisch, zoet, zuur, kleur zijn hier mooi in harmonie.

gazpacho 15,00 Bestellen

Gazpacho, echt op z'n Spaans, rauwe groenten en kruiden, vooral tomaat, hier ijskoud geserveerd als amuse, of als tussendoortje.

gember 15,00 Bestellen

Gember wordt gecentrifugeerd en met je jus wordt een bijzonder lekker aromatisch ijs klaargemaakt, probeer het onbekende.

gerookte zalm 15,00 Bestellen

Eveneens een hartig hapje dat je als hapje, tapa of tussendoortje zeker zal verrassen.

gezouten karamel uit isigny 15,00 Bestellen

Eigen creatie van deze harmonieuze zout - zoete samenstelling in een krokante smaak van "fleur de sel" en boterkaramel.

gianduia 15,00 Bestellen

Altijd op zoek naar de beste grondstoffen, hier terug het bewijs van een top chocolade cacao product in samenspraak met de onweerlegbare top van de hazelnootjes van het Noord-Italiaanse Piëmonte.

gianduia orange 15,00 Bestellen

Daar staan we met kop en schouders boven de anderen, heerlijk hoogstaande kwaliteit van de echte gianduia in combinatie met deze frisse gekonfijte citrusvrucht, een wereld van verschil.

gorgonzola dolce 15,00 Bestellen

Mmm..., wie zou daaraan denken, deze bijzonder zacht romige kaas laat zich gewillig omvormen tot een geglaceerd gerechtje waarvoor ieder op het topje van zijn stoel zal gaan.

granaatappel sorbet 15,00 Bestellen

Intense kleur en een bom van smaak, daarmee is alles gezegd.

grand-marnier 15,00 Bestellen

Is bereid met de echte cordon rouge grand marnier, dat proef je.

groene appel crème 15,00 Bestellen

Granny smith appel wordt gecentrifugeerd op professionele wijze en toegevoegd aan een basis ijs, verder zorgen we dat er een mooie balans zuur - zoet is zodat je optimaal kan genieten.

groene appel sorbet 15,00 Bestellen

De aciditeit van de groene appel en de zachte kleur is heel goed tot zijn recht in deze sorbet.

groene olijven 15,00 Bestellen

Geweldige vondst en creatie, kan voorzien worden als aperitiefhapje of een garnituur bij voorgerechtje of zomaar tussendoortje, niet afslaan, te proberen.

groene thee 15,00 Bestellen

Matcha is groene thee uit Japan, de laatste vier weken voor de oogst wordt met matten of zeilen de theeplanten in de schaduw geplaatst, de plant reageert hierop met een verhoogde productie van het bladgroen wat tevens de smaak versterkt, tijdens de oogst worden alleen de fijnste theebladeren geselecteerd. Deze worden vervolgens gestoomd, gedroogd en (in een traditionele stenen vijzel) verpulverd zodat er uiteindelijk een groen poeder overblijft, hier het resultaat in real green thee ice.

hazelnoot 15,00 Bestellen

Hazelnootjes Piëmonte IGP, top kwaliteitslabel dat aan strenge criteria moet voldoen maakt het verschil hier in dit sublieme ijs, nootjes worden licht geroosterd om zo zijn aroma en volle smaak optimaal te geven.

honing acacia 15,00 Bestellen

Is de moeite om in de rij te staan voor dit natuurlijk bereid ijsje, we respecteren 100% de ambachtelijke producten en werkwijze, geniet.

honing met peccannoten 15,00 Bestellen

Een vaste stop voor een wandeling naar het centrum kan je zichzelf belonen met dit subliem ijsje.

ijsmunt 15,00 Bestellen

Neutrale basis met een aroma van pepermunt.

kaneel 15,00 Bestellen

Klassieke witte basis met mooi kwaliteit van mooie kaneelstokken die discreet hun aroma aan dit ijs geven.

kastanje 15,00 Bestellen

Heel populair in Italië, kastanje is een feest ijs bij uitstek.

kersen "amarena" 15,00 Bestellen

Mag zeker ons visite kaartje genoemd worden, denk niet dat iemand dat niveau bereikt van dit zure kersen ijs in perfecte smeuïge compositie.

kersen - veenbessen sorbet 15,00 Bestellen

De jus van noordkersen en veenbessen vullen elkaar perfect aan in deze sorbet.

Kersen citroen sorbet 15,00 Bestellen

Harmonie tussen kersen en bio citroenen van Syracusa IGP maken hier deze sorbet als een hemelse creatie, zeker proberen!

kersen sorbet 15,00 Bestellen

Zure kersen doen het bijzonder goed qua kleur en smaak in deze frisse sorbet.

kiwi sorbet 15,00 Bestellen

Hier is de kleur troef in deze met verse en mooi afgerijpte kiwi gemaakte sorbet.

kiwi-banaan sorbet 15,00 Bestellen

Deze twee vruchten ondersteunen elkaar bijzonder goed, klanten zijn enthousiast.

kokos 15,00 Bestellen

Voor de echte kokos liefhebber, hier natuurlijk gemaakt.

kokos bittere cacao krokant 15,00 Bestellen

Liefhebbers komen van ver om deze kokos creatie te proeven en te bestellen, recept volgens de regels van de kunst.

krokant gepofte rijst ijs 15,00 Bestellen

Klassieke neutrale basis met een aangenaam licht krokant van de gepofte, gekarameliseerde rijst.

kweepeer sorbet 15,00 Bestellen

Ik maak sinds vele jaren gelei van kweeperen, een succes ieder jaar, de glasheldere gelei en de subtiele smaak kan je in geen andere vruchten vinden, vandaar mijn passie om deze in een overheerlijke sorbet te verwerken.

la vie en rose 15,00 Bestellen

Infusie van aromatisch verse rozenblaadjes in een basis ijs, maken als resultaat een subtiel en feestelijk ijs, krijgt z'n plaats bij speciale gelegenheden.

lavendel 15,00 Bestellen

De zuiderse aromatische Provence lavendelbloemetjes die een tijdspanne in de witte neutrale basis de sublieme smaak aan het ijs bezorgen.

limoen salie sorbet 15,00 Bestellen

Onze kruidentuin komt super van pas om de limoen sorbet te veredelen met de salieblaadjes, zeker aan te bevelen.

limoen sorbet 15,00 Bestellen

Deze nectar van verse limoentjes is een ware openbaring in deze feestelijke sorbet.

limoncello sorbet 15,00 Bestellen

Sorrento in het zuiderse Napoli ligt aan de basis van de limoncello, hier wordt de topkwaliteit limoncello gebruikt gecombineerd met onze Siciliaanse biocitroenen van Syracuse IGP, jonge generatie staat in de rij!!!

mandarijnen, clementines sorbet 15,00 Bestellen

Deze citrusvruchten, zalvig zoet, feeëriek kleurig maken deze sorbet een van de toppers.

mango 15,00 Bestellen

Niet te geloven wat een kleur, kanariegeel en zo smeuïg en discrete fijne smaak.

mango sorbet 15,00 Bestellen

Alle zintuigen worden hier geprikkeld, de kleur, aroma, smaak, we doen die edele vrucht alle eer aan.

mascarpone 15,00 Bestellen

Puur “Italiano” mascarpone ijs van de bovenste plank, volgens de regels van de kunst, discrete maar toch zo fijne smaak.

meloen sorbet 15,00 Bestellen

Op mijn wekelijkse Franse groothandelsmarkt vind ik topkwaliteit van meloenen, die honing proef je in onze sorbet.

mojito sorbet 15,00 Bestellen

Trendy, super populair die wilde frisheid van limoen samen met de witte rum "Agricole" van Martinique.

mosterd tierenteyn 15,00 Bestellen

Als je het mij vraag de Tierenteyn mosterd "Stropkes mosterd" van Gent, 2 eeuwen ervaring, dus "best of the world", dit klinkt wat vreemd maar toch een curiositeit om eens te proeven.

mozzarella 15,00 Bestellen

Mozzarella is vervaardigd uit de melk van de waterbuffel. en is porseleinwit, de mozzarella di bufala wordt als een delicatesse beschouwd en hebben wij als hartig hapje bijzonder lekker gemaakt.

munt 15,00 Bestellen

Zij die ons kennen kunnen hier niet voorbij, verse munt laten we marineren in een neutrale basis en ziehier het resultaat.

myrtilles sorbet 15,00 Bestellen

Bosbessen zijn expressief in kleur voor deze sorbet.

nootmuskaat 15,00 Bestellen

Dit aromatisch kruid leent zich heel goed om een verrassende smaak aan een ijsje te geven, hapje of garnituurtje wordt in dank afgenomen.

nougat 15,00 Bestellen

Nougat niet zomaar, de geroosterde hazelnoten en fijne honing smaak manifesteren zich perfect zoals het moet.

olijfolie 15,00 Bestellen

Hier spreken we natuurlijk over de "huile d'olive extra vierge", een gekend restaurant neemt er massa's van, ze vinden het subliem aldus de klant.

olijven zwarte 15,00 Bestellen

Een mooie witte gelato met een variegato van gekonfijte zwarte olijven, hapje, tapa, in ieder geval een aangename verrassing.

opalys passievrucht 15,00 Bestellen

Minder suiker die nieuwe witte chocolade creatie van Valrhona, hier in een mooi huwelijk met de frisse passievruchten, resultaat is verrassend.

panna cotta 15,00 Bestellen

Panna cotta is een Italiaans nagerecht, waarvan de naam letterlijk gekookte room betekent, het komt van oorsprong uit de Noord-Italiaanse regio Piëmont, hier ons ijs: "molto buono", "buonissimo"...!!!

passievruchten sorbet 15,00 Bestellen

Voor zij die van frisheid houden, hier nummer 1, en wat een kleur.

pecorino 15,00 Bestellen

Italiaanse kazen legen zich perfect om ijs te maken, ze geven een supplementair karakteristieke smaak aan het melk ijs.

peper szechuan 15,00 Bestellen

Wat vreemd bij eerste gedacht, maar doe jezelf een plezier om dat ietwat spicy ijsje te proeven.

peperkoek 15,00 Bestellen

Een naturelle glace met een super krokant peperkoek crunch, moet je proeven !!!

peren 15,00 Bestellen

Niet gekend dit ijs, maar super lekker, 1ste kwaliteit mooi afgerijpte peren zijn hier de dankbare vruchten.

pijnboompit 15,00 Bestellen

Nootjes van grote finesse, discreet fijn van smaak.

pistache 15,00 Bestellen

Nergens zoals bij ons (vergeef me de hoogmoed) maar het is zo, de pistachenootjes worden door mij rechtstreeks uit Sicilië aangevoerd (mijn contactpersoon, lieve Adriana...), die nootjes groeien op de flanken van de vulkaan- de Etna- en concentreren zich rond het dorpje "Bronte", worden slechts om de 2 jaar geoogst, kortom "the best of the world", in het resultaat: een briljante smaragdgroene kleur en een intense harsachtige geur, in de mond een smeuïge vettigheid, hier ga je op het topje van de stoel.

pistache kadaifi 15,00 Bestellen

Men kan soms moeilijk beslissen wat het beste is, maar met dat ijsje is het gelukzaligheid, ik blijf combinaties bedenken en hier is het een schot in de roos, de overheerlijke authentieke "Bronte" pistache met het krokante Griekse kadaifi deeg, geniet ervan.

pistache saffraan 15,00 Bestellen

Hier twee top producten gecombineerd, verrassend en heel harmonieus.

pompelmoes champagne sorbet 15,00 Bestellen

Super lekkere sorbet, als tussengerechtje of als verfrissend nagerecht, hier krijgen we zeker een "10"?

pompelmoes sorbet 15,00 Bestellen

Voor mij tophit nummer 1, die roze pompelmoes toch zo bijzonder aangenaam door zijn harmonie van smaak, zoet, licht zuur en bitter, zien dan geloven (aldus de ongelovige Thomas...)

primeurerwtjes 15,00 Bestellen

Wat een kleur, wat een smaak, dat als bolletje op een voorgerecht of zomaar als nieuwsgierigheid.

réglisse - zoethout 15,00 Bestellen

"Kalisse", in de volksmond, dit natuurproduct hebben we teruggevonden in het zuiden (de hiel) van Italië, 's werelds meest gekende bedrijf voor deze licht naar anijs smakende delicatesse, hier maken we een bijzonder smaakvol zoethoutijs waarvoor onze kenners - liefhebbers dagelijks komen aankloppen.

rabarber 15,00 Bestellen

Mijn leverancier: bio rode rabarber, jong geplukt, in een neutrale ijsbasis, verrassend resultaat.

rabarber sorbet 15,00 Bestellen

Een super vrucht van eigen bodem, wat nostalgie van mijn jeugd, vroeger aten we het rauw, in compote, en hier de mooi gekleurde rode rabarber verwerkt tot een schitterende sorbet.

raifort 15,00 Bestellen

De mierikswortel draagt super goed bij in dit ijsje, het zachte zoet en de pittigheid vormen een mooi geheel, de ambachtelijk gerookte zalm zal dit op prijs stellen.

ricotta 15,00 Bestellen

Ricotta is een sneeuwwitte zachte en frisse Italiaanse kaas van koeien- of schapenmelk met een milde en zacht zoete smaak, heel dankbaar in deze ijsbereiding.

rode poivrons 15,00 Bestellen

Hapje of garnituurtje op een gerechtje zullen zeker dat kleurrijk ijsje op prijs stellen.

rodenbach sorbet 15,00 Bestellen

Ons eigen stadproduct van hoge klasse, we zijn te bescheiden, heb na wat zoeken deze godendrank in een mooi ijzig jasje kunnen steken, bijzonder verfrissend.

rumrozijnen 15,00 Bestellen

Zij die het kennen maken een omweg, ingrediënten: witte en blauwe rozijnen gemarineerd in witte rum "Agricole" Martinique, Siciliaanse Marsala, witte neutrale basis, resultaat verbluffend.

sabayon 15,00 Bestellen

"Zabaione" in het Italiaans, voor een typisch Siciliaans ijsdessert dat klaargemaakt wordt met de authentieke Marsala wijn.

sesam 15,00 Bestellen

Wat oosters getint, gemaakt met de originele authentieke sesampasta, en dan afgewerkt met het subtiele krokant van de sesamzaadjes.

sinaasappel sorbet 15,00 Bestellen

Sorbet van het hoogste niveau, niet alleen qua mooie pastelkleur, maar tevens een prachtig evenwicht tussen zuur en zoet en een uitgesproken citrus sinaasappelsmaak.

sorbetto di puro cioccolato, 100% 15,00 Bestellen

Niet evident een sorbet van chocolade, maar toch verrassing alom, met deze grand cru chocolade van Venezuela maken we een smeuëge, pittige sorbet met een aangename bittere toets, hier krijgen we een 10

sorbetto di puro cioccolato, 62% 15,00 Bestellen

Ecuador is de origine van deze topkwaliteit chocolade, met deze sorbet van chocolade mogen we gerust in superlatieven praten, wij maken het verschil!

soufflé glacé - grand marnier 5,00 Bestellen

Dit is het enige gerecht dat niet thuishoort in de hoofdstukken ijs, sorbet en granité, soufflé is een ijsnagerecht, een koud geslagen sabayon afgewerkt met lichte geklopte room en in dit geval met grand marnier cordon rouge en krokante nootjes, om uit te serveren wordt dit nagerecht gelepeld. (PRIJS/PERSOON)

speculaas 15,00 Bestellen

Is een van de populairste ijssoorten, hier klaargemaakt met de beste speculaas van "Lotus".

spritz - aperol sorbet 15,00 Bestellen

Spritz - aperol is een populair alcoholisch aperitief uit de regio Veneto, hier in een kleurrijk en verfrissend sorbet.

stracciatella 15,00 Bestellen

Een basis van fiordilatte ijs dat op het laatst afgewerkt wordt met sliertjes grand cru donkere chocolade als krokant effect in het ijs.

suikervrij 15,00 Bestellen

Diabetici lusten toch graag een ijsje, hier de oplossing, we kunnen alle smaken voorzien, wel met de optie dat er geen suikers in het toevoegsel steken.

tartufo bianco 15,00 Bestellen

Geen klassieker, eigen creatie, smaak van chocoladetruffels, met krokant aspect als aangename verrassing.

thee witte jasmijnparels 15,00 Bestellen

Grote klasse van witte jasmijn, deze thee in de versie van gelato is een bijzondere kennismaking hoe subtiel een ijs kan zijn.

tiramisu 15,00 Bestellen

Puur "Italiano", mascarpone ijs met Marsala wijn en sterke koffie zijn hier de hoofdbestanddelen van dit lekker ijs.

torrone "cioccolate latte" 15,00 Bestellen

Ik gebruik graag de Italiaanse taal voor de benaming, klinkt zoveel beter, en hier smaakt dit nougat ijs met variegati van krokante melkchocolade op z'n best.

vanille 15,00 Bestellen

Artisanale Madagaskar en Tahiti vanille van de hoogste kwaliteit die in een heel mooie harmonieuze basis hun verfijnde, aromatische, natuurlijke smaak overbrengen, met als aangenaam gevoel de kleine vanillepuntjes als krokant aspect.

variegati hazelnoot - amandel 15,00 Bestellen

Een neutrale basis met een variegati van krokante hazelnoot - amandel.

vijgen crème 15,00 Bestellen

Vijgen van oudsher een feestelijke vrucht, we doen daarom ook de verse vijgen eer aan om het tot een smeuëg lekker ijs te bereiden.

vijgen sorbet 15,00 Bestellen

Verse, mooie, rijpe vijgen worden in de sorbet compositie gedaan, intense smaak en smeuïgheid verzekerd.

vlierbloesems sorbet 15,00 Bestellen

Hier gaan we echt in de finesse, vlierbloesems worden hand geplukt en gemarineerd in een suikersiroop, met het extract wordt dan een hemelse sorbet klaargemaakt, "voor de fijnproever" !!!

vruchtensalade sorbet 15,00 Bestellen

Samenstelling: framboos, sinaasappel, citroen, banaan en ananas zijn de traditioneel gebruikte vruchten in deze heel populaire sorbet.

walnoot 15,00 Bestellen

Notenijs zijn bij de meest populaire soorten in het gamma, hier brengen de walnoten een intens expressieve smaak.

wasabi 15,00 Bestellen

Is van de familie van de raifort, toch wat meer oosters, hapje of garnituurtje als toepassing.

watermeloen sorbet 15,00 Bestellen

Een van de meest verfrissende sorbet in ons gamma, komt volop tot z'n recht in de warme zomermaanden.

witte asperges 15,00 Bestellen

Parelwit, discreet en toch intense smaak, een explosie in de mond, als toemaatje op een voorgerechtje of een curiositeit, aan u de keuze.

witte perzik sorbet 15,00 Bestellen

De smaak van deze Franse witte perzik is niet te evenaren, als je in dat ijsje bijt is alsof je in de vrucht bijt, verder geen commentaar.

yoghurt framboos 15,00 Bestellen

Yoghurt ijs combineert super goed met bepaalde vruchten, hier is de yoghurt framboos qua kleur en smaak een bijzonder goed resultaat.

yoghurt honing 15,00 Bestellen

Ontzettend lekker die combinatie van die fris-zure yoghurt en de ietwat mierzoete honing, voor dit ijsje is het wachten in de rij de moeite waard.

yoghurt natuur 15,00 Bestellen

De bio yoghurt 40% puur natuur met een bijzonder goed evenwicht zuur - zoet en een prachtige structuur, dit gecombineerd met wat vers zacht fruit, mmm.

zoethout met munt en roze zout 15,00 Bestellen

Hier reizen we naar het uiterste zuiden van Italië, "Calabrië", daar komt het authentieke zoethout vandaan, dit huwelijk met verse munt en het krokante roze zout is delicaat maar toch zoet.

Vermelde prijzen zijn literprijzen inclusief btw.

naar boven