Een traditionale ijskar op uw feest?

Vraag een offerte aan

dagelijks open vanaf 12.00 u tot 19.00 u
ook op zondag open !


La Boule de glace ijssalon La Boule de glace ijssalon

Uw ijsbereider bij uitstek als je kiest voor kwaliteit

" Maak het verschil "

Het nagerecht is een heel belangrijk onderdeel van het feestmenu dat men zeker niet uit het oog mag verliezen. We steken graag de hand uit om u te helpen bij de toelevering van hoog kwaliteitsijs en verfrissende sorbets.

Door mijn jarenlange ervaring ( 33 jaar traiteurzaak "tkeukentje") in de bereiding van nagerechten en aanverwanten staat de slogan "Kwaliteit als publiciteit" hoog in ons vaandel.

Ik ben me in de voorbije jaren gaan vervolmaken in de "Gelato University van Bologna" om me volledig en praktisch te scholen in deze materie. Het vak van ijsbereider (Gelato) is een "metier" apart. Er moeten niet alleen strikte regels gevolgd worden maar ook passie, gedrevenheid, feeling, liefde en eerbied voor het product leiden tot een creatief resultaat.

Ons ijs wordt bereid met de hoogste topkwaliteit aan basisproducten, rechtstreeks ingevoerd vanuit Italië en Sicilië. Alle sorbets en afgeleiden hiervan worden ambachtelijk geproduceerd met "verse vruchten en jus". Er zijn exclusieve smaaksoorten te verkrijgen zoals: "Cassata, groene thee, kaneel, lavendel, mascarpone, reglisse -zoethout , enz. ...". Verder kunnen we voldoen aan uw speciale wensen met bv. "sorbet van tomaat, kerrie-ijs, erwten-ijs, sorbet rodenbach" enzovoort.

ijstaart communielammetje orginele bokalen gevuld met ijs en sorbets buches, bombes en ijstaarten voor Kestmis en Nieuwjaar

Graag tot uw dienst voor de perfecte desserts tijdens de communieperiode

ijstaart communielammetje

Communielammetje

La Boule de glace verwent u met overheerlijke communielammetjes, kunstig gemaakt.

Nu bestellen orginele bokalen gevuld met ijs en sorbets - hoorntjes op statief

Originele bokalen gevuld met ijs en sorbets

Ideaal voor aan het buffet... Hier wordt kleurrijk een assortiment bokalen gevuld met ijs en sorbets, een formule met hoorntjes of bordjes om uit te serveren.


Hoorntjes op het statief

Voor zij die eens willen snoepen zoals in de winkel, genieten van een hoorntje uit het vuistje.

Nu bestellen buches, bombes en ijstaarten voor Kestmis en Nieuwjaar

Graag tot uw dienst vanaf 14 december opnieuw met bûches, bombes & ijstaarten

La Boule de glace verwent u met overheerlijke bûches, bombes en ijstaarten voor Kerstmis en Nieuwjaar. Bestellen zal online kunnen gebeuren of telefonisch 051/22 22 24.

La Boule de glace - contacteer ons La Boule de glace - contacteer ons

Delaerestraat 10
8800 Roeselare
Tel : 051 222 224
info@labouledeglace.be

Ondernemingsnummer :
0830.864.386


La Boule de glace - medewerkers gezocht La Boule de glace - medewerkers gezocht

Jobstudenten en flexi-jobs gezocht (2024)

La Boule de Glace zoekt enthousiaste jobstudenten & flexi-jobs voor seizoen 2024. Kom bij ons jonge, dynamische team en geniet van flexibiliteit, goede verdiensten en een vriendelijke werkomgeving.

Bekijk onze jobaanbieding voor meer informatie en hoe je kunt solliciteren. We kijken ernaar uit om jouw sollicitatie te ontvangen en jou binnenkort te verwelkomen in ons team.

Toont u interesse ?
Aarzel niet contact met ons op te nemen !


Media & nieuws

La Boule de Glace verkoopt volgens onze lezers lekkerste ijs van de Mandelstreek: "Versheid is hét geheim"

La Boule de Glace Lekkerste ijs van de Mandelstreek
Links : Rudy Pattyn en zijn verkoopsteam met Céleste Deforce, Suzanne Deneweth, Justine Baele en Charlotte Vermeersch. Onze lezers verkozen La Boule de Glace tot beste ijssalon van de Mandelstreek. Rechts : Céleste toont hoe je zelf aardbeiensorbet bij La Boule de Glace in Roeselare maakte. © VDI HLN

Het ijssalon in de Delaerestraat kreeg 433 stemmen achter zijn naam en dat doet uitbater Rudy Pattyn (66) enorm veel plezier. "Ik heb jaren traiteurdienst 't Keukentje uitgebaat, maar toen mijn pensioenleeftijd naderde, wilde ik alleen nog iets doen dat ik graag doe en dat is ijsjes maken geworden. Ik ben daarvoor speciaal een opleiding aan de universiteit van het Italiaanse Bologna gaan volgen. Daar heb ik het vak van de echte kenners geleerd."


Bolletje om te proeven gratis

Rudy krijgt hulp van jobstudenten Céleste Deforce, Justine Baele, Charlotte Vermeersch en Suzanne Deneweth. "De mensen kunnen kiezen tussen twintig soorten ijsjes en het aanbod verandert dagelijks", zeggen ze. "Daarnaast hebben we in onze diepvriezers nog eens tien tot vijftien andere soorten zitten, zodat we iedereen op zijn wenken kunnen bedienen. Naast de smaken naar keuze krijgen ze ook altijd een klein bolletje gratis om eens een nieuwe smaak te proberen."


Citroen en vlierbloesem

Wat hét geheim van La Boule de Glace is? "Ongetwijfeld onze versheid", vertelt Rudy. "Ons ijs bewaren we een tot maximum twee dagen en dan maken we het weer vers. Het zou veel langer kunnen bewaard worden, maar hoe verser hoe lekkerder. Daarnaast werk ik met topleveranciers. Zo laat ik een tot twee keer per jaar citroenen uit Syracuse en bloedsinaasappelen uit de omgeving van de Etna komen om sorbet te maken. Een vrouw bezorgt me bijvoorbeeld ook siroop van verse vlierbloesem waarmee ik ijs kan maken. Mijn fruit haal ik dan weer op de versmarkt in Rijsel."


Céleste toont hoe je zelf aardbeiensorbet bij La Boule de Glace in Roeselare maakte. © VDI
Links : IJssalon La Boule de Glace in Roeselare. Rechts : Rudy Pattyn en zijn verkoopsteam met Céleste Deforce, Suzanne Deneweth, Justine Baele en Charlotte Vermeersch. Onze lezers verkozen La Boule de Glace tot beste ijssalon van de Mandelstreek. © VDI HLN

Naast ijsjes in het salon maakt Rudy ook 'speciallekes' voor restaurants. "Het gaat dan om proefbolletjes ijs met smaken als asperge, artisjok of gazpacho. Maar in het salon is de favoriete smaak nog altijd straciatella, maar ook kiwi-banaan doet het nog altijd zeer goed."


Lees het volledige artikel na op de website van HLN.La Boule de glace evenementen - ijskar huren La Boule de glace evenementen - ijskar huren

Evenementen & feesten

Een traditionale ijskar met professionele bediening op uw feest ?

Laat jullie verwennen met een super ijsje van topkwaliteit.

Geniet thuis of op locatie van onze Italiaanse gelato en verse vruchtensorbets. Ons verhuur van een ijskar - triporteur met bediening.

Met de triporteur kunt u op een originele wijze uw gasten verwennen : iedereen die op uw feest aanwezig is kan genieten van een lekker ijsje of sorbet.Graag een opsomming van events waar we van dienst kunnen zijn :


Het maakt niet uit, iedereen lust wel een ijsje.
Dit zijn maar enkele gedachten waar we u verrassend en verwennend kunnen van dienst zijn.

De triporteur huren is steeds met bediening dit met een minimum van 30 genodigden.Onze Piaggio Ape ijswagen op uw evenement !
Onze Piaggio Ape ijswagen op uw evenement !

Onze bediening zorgt voor een feest zonder zorgen, wij bieden namelijk een complete professionele service waardoor jij je volledig op het feest kunt concentreren.

Complimentjes verzekerd !


La Boule de glace evenementen La Boule de glace evenementen

Vul onderstaand formulier in en vraag vrijblijvend uw offerte op maat aan :


~ Aanvraagformulier - offerte ijskar ~


Hoe kunnen we jou bereiken ?
Waar moeten de ijsjes geserveerd worden ?
Juiste datum en tijdstip van aanvang van het gebeuren :
Feest ter gelegenheid van :
Worden de ijsjes getrakteerd of moet men zelf betalen ?
Aantal personen (ongeveer)
Assortiment ijsjes

Voor de service ter plaatse voorzien we normaal een 6/tal smaken, wil graag selecteren welke uw voorkeuren van smaken zijn :


Gelieve maximaal 6 ijssmaken te selecteren.

Wij stellen ons borg voor de kwaliteit van de door ons huisbereide ambachtelijke ijsjes en verse vruchtensorbets.

Formules

Prijsklasse bepaald per persoon. Uw voorkeur graag.

IJskar, gerief en toebehoren

We zorgen voor een diepvries gekoelde ijskar om onze ijsjes fris te houden.
Enkel vragen we elektriciteit voor onze ijskar.
Voor de professionele ijstriporteur wordt een huurprijs gerekend.

Personeel

We voorzien tevens voldoende personeel voor het vlot verloop van dit gebeuren. U mag tevens rekenen op een voornaam en beleefd personeel. Prijzen personeel worden per uur doorgerekend.

Persoonlijke vraagstellingen/toelichtingen

Disclaimer, privacyverklaring & cookiebeleid

LA BOULE DE GLACE BVBA, gevestigd te Delaerestraat 10, 8800 Roeselare, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
Delaerestraat 10, 8800 Roeselare
+32 051 222 224

Rudy Pattyn is de Functionaris Gegevensbescherming van LA BOULE DE GLACE BVBA.

Persoonsgegevens die wij verwerken

LA BOULE DE GLACE BVBA verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij kunnen verwerken :

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@labouledeglace.be, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

LA BOULE DE GLACE BVBA verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

Geautomatiseerde besluitvorming

LA BOULE DE GLACE BVBA neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van LA BOULE DE GLACE BVBA) tussen zit. LA BOULE DE GLACE BVBA gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen:

Office 365, Winsoft by JD Systems

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

LA BOULE DE GLACE BVBA bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden

LA BOULE DE GLACE BVBA verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. LA BOULE DE GLACE BVBA blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

LA BOULE DE GLACE BVBA gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. LA BOULE DE GLACE BVBA gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben wij u al geïnformeerd over deze cookies en toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen (Technische toelichting).

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

LA BOULE DE GLACE BVBA neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op.

Google Analytics

Wij maken gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de Website gebruiken en hoe effectief onze Adwords-advertenties bij Google zoekresultaatpagina's zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie, alsook het specifieke privacybeleid van Google Analytics.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan ons te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten.

Facebook

Onze website bevat plug-ins die door Facebook worden aangeboden om onze Facebook pagina te liken en pagina's te promoten of te delen op het sociale netwerk. Deze plug-ins zijn duidelijk herkenbaar op onze site door middel van het Facebook logo of de herkenbare Facebook "like" knoppen.

Bij het bezoeken van een webpagina dat gebruik maakt van deze plug-ins zal uw browser een directe verbinding maken met de servers van Facebook. Als gevolg wordt de inhoud dat door Facebook wordt genereerd, overgebracht naar uw browser en vervolgens getoond op de webpagina.

Meer informatie kunt u terugvinden in de privacyverklaring van Facebook.

Nieuwsbrief

LA BOULE DE GLACE biedt een nieuwsbrief aan waarmee wij onze klanten over de nieuwste productinformatie en promoties wensen te informeren. Hierbij wordt uw e-mailadres uitsluitend met uw expliciete toestemming aan de lijst van abonnees toegevoegd. Wie niet langer onze nieuwsbrief wenst te onvangen, vindt op iedere nieuwsbrief onderaan een link om zich af te melden. Afmelden kan eveneens vanaf de website door opnieuw uw mailadres op te geven en te kiezen voor de optie "Uitschrijven". Het LA BOULE DE GLACE mailbestand is enkel bedoeld voor intern gebruik en wordt niet aan derden verstrekt.

Aanpassen privacy statement

Wij behouden ons het recht voor deze privacy statement aan te passen. Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd.

Beperkte aansprakelijkheid

LA BOULE DE GLACE spant zich in om de inhoud van labouledeglace.be zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op labouledeglace.be aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van LA BOULE DE GLACE. Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op labouledeglace.be geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met LA BOULE DE GLACE.Voor op labouledeglace.be opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan LA BOULE DE GLACE nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij LA BOULE DE GLACE en haar licentiegevers. De inhoud van labouledeglace.be is beschikbaar onder de Creative-Commonslicentie Naamsvermelding 3.0 Nederlands, tenzij anders aangegeven bij specifieke materialen.

LA BOULE DE GLACE - Delaerestraat 10, 8800 Roeselare. Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Voorlopig alleen de mogelijkheid om onze populairste kwaliteitsvol meeneemijs te bestellen.
Handig is om het meeneemijs een dag op voorhand te bestellen.

Assortiment ijs voor afhaling

Natuurlijk product en natuurlijke smaken zijn essentieel voor een "gelato artigianale".

We doen graag dingen anders, vandaar dat we tal van nieuwe smaken in ons assortiment opgenomen hebben en we je graag de beste "gelato" serveren dat je ooit hebt geproefd.½ liter doos ijs : € 8.50
1 liter doos ijs :   € 16.00Onze artisanale ijsjes op het hoorntje, puur natuur

Eigenzinnig, authentieke en toch heel sympathieke wijze om uw genodigden origineel te verwennen, je zal zien, "het wordt even stil aan tafel"...

Prijs : € 6,00 / Persoon
Prijs : € 6,00 / Persoon
Bestellen

Limoncello della casa

Huisgemaakt, ambachtelijk van eigen geïmporteerde biologische citroenen van Syracuse in Sicilië, traditioneel gemaakt (0.5 liter fles).

Prijs : € 12,50 / Fles
Prijs : € 12,50 / Fles
Bestellen

Ambachtelijk pur beurre palmiers

Super bij ijsje en expresso

Prijs : € 0,50 / Stuk
Prijs : € 0,50 / Stuk
Bestellen

Individuele potjes afhaalijs (0,150 liter)

Uw favoriete afhaalijs naar keuze in 0,150 liter potjes.
(vanaf 5 stuks)

Prijs : € 3,50 / Potje
Bestellen

Boek : Smaak Passie Traditie

Een hardcover lees- en kijkboek van La Boule de Glace cuisinier Rudy Pattyn over een leven vol lekkers, de zoektocht naar de beste producten, de liefde voor de gastronomie en het streven naar perfectie.

Prijs : € 29,95 / Stuk
Prijs : € 29,95 / Stuk
Bestellen

Waardebon La Boule de glace

Voor uw vrienden, werknemers, familie en vele andere met uw specifieke thema's maken we met veel plezier voor u klaar.
Een heel dankbaar, smakelijk en budgetvriendelijk cadeau !

Prijs : € 25,00 / Persoon
Bestellen
Naam € / liter
cornet, hoorntje, 1 bol 0,50 /
Bestellen

Hoorntjes zijn van topkwaliteit en rechtstreekse invoer van Italië met hoogste kwaliteitslabel

cornet, hoorntje, 2 bollen 0,50 /
Bestellen

Hoorntjes zijn van topkwaliteit en rechtstreekse invoer van Italië met hoogste kwaliteitslabel

aalbessen sorbet 16,00 Bestellen

Verse aalbessen van kleine producent, goed evenwicht zuurzoet.

aardbeien 16,00 Bestellen

Gemarineerde aardbeien van eigen bodem met aroma van limoen - citroen.

aardbeien sorbet 16,00 Bestellen

Verse aardbeien van eigen bodem, aromatische sorbet.

advocaat meringue 16,00 Bestellen

Huisgemaakte advocaat gecombineerd met de krokant schuimige méringue, super combinatie.

bacio 16,00 Bestellen

"Tipico Italiano", chocolade - hazelnoot samenstelling met als afwerking knapperige hazelnoten "molto buono"

banaan 16,00 Bestellen

Verse banaan herkomst Guadeloupe-Martinique wordt hier een subliem ijs.

biscuit 16,00 Bestellen

De smaak van een vers gebakken amandel biscuit.

bloedsinaasappel sorbet 16,00 Bestellen

Rechtstreekse invoer van deze bloedsinaasappel uit Sicilië, product gelabeld met "IGP", lava gesteente van de Etna geeft een heel specifieke kleur en smaak.

café au lait 16,00 Bestellen

Hier een subtiele koffie smaak dit met een infusie van grand cru café van Ethiopië.

caramel met nootjes 16,00 Bestellen

Ambachtelijk caramel-ijs afgewerkt met licht gekarameliseerde hazelnootjes en gepofte rijst, "quand ça craque, c'est bon"

chocolade "à l'orange" 16,00 Bestellen

Donkere chocolade in een super combinatie met sinaasappel pasta, rijke chocolade met die frisse citrus.

chocolade caramel 16,00 Bestellen

Combinatie van chocolade donker met huisgemaakte caramel, een sublieme smaak impressie.

chocolade donker 16,00 Bestellen

"Grande finesse", dit is in korte woorden deze grand cru chocolade van Ecuador en Vénézuela in een perfecte compositie, "ons visite kaartje"

chocolade melk 16,00 Bestellen

We starten met onze 100% chocolade van Ecuador en Vénézuela met een gedeelte witte basis om zo een ijs te bekomen als een top "mousse au chocolat".

chocolade wit 16,00 Bestellen

De cacaoboter geeft een bijzonder aangename en mooi aanwezige smaak.

cioccolato al torrone 16,00 Bestellen

Hier het ijsje om niet te missen, chocolade 100% gecombineerd met krokante nougat, waar halen we het, ongelooflijk.

citroen crème 16,00 Bestellen

Biologische citroenen van Syracuse IGP, door ons rechtstreeks van Sicilië ingevoerd, 's werelds beste, omdat ik bezeten ben van topproducten, hier nogmaals het bewijs.

citroen munt sorbet 16,00 Bestellen

De bio citroenen van Sicilië (Syracuse) zijn op zich monumentaal, maar we spelen hier met een subliem aromatische toets van verse munt.

citroen sorbet 16,00 Bestellen

Nergens beter, bio - Siciliaans - Syracuse - IGP, laat deze zachte frisheid maar op uw tong smelten, geen verder commentaar...

crema della nonna 16,00 Bestellen

De nostalgie van vroeger op z'n best, dit met de klassieke pudding bereiding afgewerkt met de echte "petit beurre" koekjes, niet twijfelen, kiezen.

cuberdon 16,00 Bestellen

De Gentse neuzen zijn een openbaring in dit ijs, heb een tijdje moeten zoeken om dit mierzoete product in een goede verhouding te krijgen en het is me gelukt, jureer zelf.

dolce di latte 16,00 Bestellen

Ons visitekaart qua finesse, vertaald: "zoete melk", wil zeggen: verse hoevemelk wordt met suiker zodanig ingekookt tot we een melkconfituur krijgen en dit is de basis van ons ijs, smaakpapillen worden gestreeld!

fiordilatte 16,00 Bestellen

In Italië het ijs bij uitstek, puur natuur met een expressieve smaak van volle rauwe melk en room waar nog natuur grondstoffen in aanwezig zijn.

fiordilatte chocolat 16,00 Bestellen

Het werken met een lokale zuivel betekent dat we met de beste melk en room gecombineerd met grand cru chocolade hier een gelato krijgen van hoogste niveau.

framboos - aalbessen sorbet 16,00 Bestellen

Het perfecte huwelijk van twee top vruchten, ze vullen elkaar aan qua smaak, niet te missen.

framboos sorbet 16,00 Bestellen

Framboos is een van de meest dankbare vruchten om een frisse sorbet te bereiden, hier proef je de 100% verse vruchten en een aangename frisheid.

gember 16,00 Bestellen

Gember wordt gecentrifugeerd en met je jus wordt een bijzonder lekker aromatisch ijs klaargemaakt, probeer het onbekende.

gezouten karamel uit isigny 16,00 Bestellen

Eigen creatie van deze harmonieuze zout - zoete samenstelling in een krokante smaak van "fleur de sel" en boterkaramel.

gianduia 16,00 Bestellen

Altijd op zoek naar de beste grondstoffen, hier terug het bewijs van een top chocolade cacao product in samenspraak met de onweerlegbare top van de hazelnootjes van het Noord-Italiaanse Piëmonte.

hazelnoot 16,00 Bestellen

Hazelnootjes Piëmonte IGP, top kwaliteitslabel dat aan strenge criteria moet voldoen maakt het verschil hier in dit sublieme ijs, nootjes worden licht geroosterd om zo zijn aroma en volle smaak optimaal te geven.

kersen "amarena" 16,00 Bestellen

Mag zeker ons visite kaartje genoemd worden, denk niet dat iemand dat niveau bereikt van dit zure kersen ijs in perfecte smeuïge compositie.

Kersen citroen sorbet 16,00 Bestellen

Harmonie tussen kersen en bio citroenen van Syracusa IGP maken hier deze sorbet als een hemelse creatie, zeker proberen!

kiwi-banaan sorbet 16,00 Bestellen

Deze twee vruchten ondersteunen elkaar bijzonder goed, klanten zijn enthousiast.

kokos bittere cacao krokant 16,00 Bestellen

Liefhebbers komen van ver om deze kokos creatie te proeven en te bestellen, recept volgens de regels van de kunst.

limoen sorbet 16,00 Bestellen

Deze nectar van verse limoentjes is een ware openbaring in deze feestelijke sorbet.

limoncello sorbet 16,00 Bestellen

Sorrento in het zuiderse Napoli ligt aan de basis van de limoncello, hier wordt de topkwaliteit limoncello gebruikt gecombineerd met onze Siciliaanse biocitroenen van Syracuse IGP, jonge generatie staat in de rij!!!

mango 16,00 Bestellen

Niet te geloven wat een kleur, kanariegeel en zo smeuïg en discrete fijne smaak.

meloen sorbet 16,00 Bestellen

Op mijn wekelijkse Franse groothandelsmarkt vind ik topkwaliteit van meloenen, die honing proef je in onze sorbet.

munt 16,00 Bestellen

Zij die ons kennen kunnen hier niet voorbij, verse munt laten we marineren in een neutrale basis en ziehier het resultaat.

nougat 16,00 Bestellen

Nougat niet zomaar, de geroosterde hazelnoten en fijne honing smaak manifesteren zich perfect zoals het moet.

panna cotta 16,00 Bestellen

Panna cotta is een Italiaans nagerecht, waarvan de naam letterlijk gekookte room betekent, het komt van oorsprong uit de Noord-Italiaanse regio Piëmont, hier ons ijs: "molto buono", "buonissimo"...!!!

passievruchten sorbet 16,00 Bestellen

Voor zij die van frisheid houden, hier nummer 1, en wat een kleur.

peperkoek 16,00 Bestellen

Een naturelle glace met een super krokant peperkoek crunch, moet je proeven !!!

pistache 16,00 Bestellen

Nergens zoals bij ons (vergeef me de hoogmoed) maar het is zo, de pistachenootjes worden door mij rechtstreeks uit Sicilië aangevoerd (mijn contactpersoon, lieve Adriana...), die nootjes groeien op de flanken van de vulkaan- de Etna- en concentreren zich rond het dorpje "Bronte", worden slechts om de 2 jaar geoogst, kortom "the best of the world", in het resultaat: een briljante smaragdgroene kleur en een intense harsachtige geur, in de mond een smeuïge vettigheid, hier ga je op het topje van de stoel.

pompelmoes sorbet 16,00 Bestellen

Voor mij tophit nummer 1, die roze pompelmoes toch zo bijzonder aangenaam door zijn harmonie van smaak, zoet, licht zuur en bitter, zien dan geloven (aldus de ongelovige Thomas...)

rodenbach sorbet 16,00 Bestellen

Ons eigen stadproduct van hoge klasse, we zijn te bescheiden, heb na wat zoeken deze godendrank in een mooi ijzig jasje kunnen steken, bijzonder verfrissend.

rumrozijnen 16,00 Bestellen

Zij die het kennen maken een omweg, ingrediënten: witte en blauwe rozijnen gemarineerd in witte rum "Agricole" Martinique, Siciliaanse Marsala, witte neutrale basis, resultaat verbluffend.

sinaasappel sorbet 16,00 Bestellen

Sorbet van het hoogste niveau, niet alleen qua mooie pastelkleur, maar tevens een prachtig evenwicht tussen zuur en zoet en een uitgesproken citrus sinaasappelsmaak.

sorbetto di puro cioccolato, 62% 16,00 Bestellen

Ecuador is de origine van deze topkwaliteit chocolade, met deze sorbet van chocolade mogen we gerust in superlatieven praten, wij maken het verschil!

speculaas 16,00 Bestellen

Is een van de populairste ijssoorten, hier klaargemaakt met de beste speculaas van "Lotus".

stracciatella 16,00 Bestellen

Een basis van fiordilatte ijs dat op het laatst afgewerkt wordt met sliertjes grand cru donkere chocolade als krokant effect in het ijs.

tartufo bianco 16,00 Bestellen

Geen klassieker, eigen creatie, smaak van chocoladetruffels, met krokant aspect als aangename verrassing.

tiramisu 16,00 Bestellen

Puur "Italiano", mascarpone ijs met Marsala wijn en sterke koffie zijn hier de hoofdbestanddelen van dit lekker ijs.

vanille 16,00 Bestellen

Artisanale Madagaskar en Tahiti vanille van de hoogste kwaliteit die in een heel mooie harmonieuze basis hun verfijnde, aromatische, natuurlijke smaak overbrengen, met als aangenaam gevoel de kleine vanillepuntjes als krokant aspect.

vlierbloesems sorbet 16,00 Bestellen

Hier gaan we echt in de finesse, vlierbloesems worden hand geplukt en gemarineerd in een suikersiroop, met het extract wordt dan een hemelse sorbet klaargemaakt, "voor de fijnproever" !!!

vruchtensalade sorbet 16,00 Bestellen

Samenstelling: framboos, sinaasappel, citroen, banaan en ananas zijn de traditioneel gebruikte vruchten in deze heel populaire sorbet.

watermeloen sorbet 16,00 Bestellen

Een van de meest verfrissende sorbet in ons gamma, komt volop tot z'n recht in de warme zomermaanden.

yoghurt framboos 16,00 Bestellen

Yoghurt ijs combineert super goed met bepaalde vruchten, hier is de yoghurt framboos qua kleur en smaak een bijzonder goed resultaat.

Vermelde prijzen zijn literprijzen inclusief btw.

naar boven